Milyen "hülyeségeket" szoktál csinálni, mikor egyedül vagy a szobádban?
Énekelek, táncolok, mazsorettezek, maszturbálok, bikinis ill. meztelen fotókat készítek magamról, amiket persze rögtön törlök, vagy ha megtetszik egy, akkor rárakom a gépemre, és eldugom, hogy csak én tudjam hol van. ( Persze ezek a képek soha nem kerülnek fel közösségi oldalakra )
Én is elképzelem néha, hogy egy klipben vagyok, vagy ilyesmi, és persze annyira jó érzés. :D
énekelek
szituációkat képzelek magamban, amiket eljátszom, és hozzá beszélek magamban :D
táncolok
énekesnek képzelem magam, tátogok a zenére, mintha én éneklném :D
különböző szituációkat játszom el magamban. Kinek mit mondanék, ha ilyen vagy olyan beszélgetésben lennénk, ő mit mondana vissza, én hogyan érvelnék...
elég gáz, de ez van. ja és 30/N
Szituáció eljátszás nálam is van. Pl. a volt barátomat odaképzelem, és megmondom neki, hogy mennyire undorodom tőle, és mennyivel jobb a mostani. Elképzelem a meglepődött arcát, meg hogy szembeköpöm.
Naná megy a maszti is!:D
Énekelni nem szoktam, már a saját hangomtól is rosszul vagyok.
Néha csinálok képeket is, de ez elég ritka.
ha ha köszi mindenkinek!!! :D:D
Én is szoktam mindenféle szituációkat eljátszani :D Olyan emberekkel, akiket ismerek, hogy kinek hogy mondanám / mondtam volna a dolgokat, meg mondjuk híres emberrel is :D Hogy ha találkoznék vele, mit mondanék, stb :D:D
Verseket szavalok, énekelek, táncolok.
14/L
Magamban beszélek, zenére próbálok ritmusosan mozogni (guggolok, rúgok, ugrok, hajladozok), tök mindegy, hogy nem illik a "tánc" hozzá, énekelek, tükörben bámulom a tetkóim, beszélek hozzájuk. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!