Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elhagyott a párom, hogy...

Elhagyott a párom, hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés
Teljesen váratlanul,sok év után.Egyik napról a másikra,minden előjel nélkül.Megmakacsolta magát,beszélgetni sem hajlandó.Csak annyit mond hogy vége.Ugy gondolom szeret.
2009. márc. 2. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
úgy gondolom van másik lány de nem meri megmondani :((
2009. márc. 2. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy fiú. én nem tudom, a kérdező milyen nemű, és milyen az orientációja:)

viszont igen, elképzelhető, hogy van valaki más. én is ezt tudom elképzelni. olyan meg nincs, hogy nincs előjele. a megunt, ellaposodott kapcsolat is előjel. tedd a szívedre a kezed: teljes értékű volt ez a kapcsolat?

2009. márc. 2. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarlak elszomorítani, mert ez szörnyű, de abból, amit leírtál nem az következik, hogy szeret. Ilyet akkor szoktak csinálni, mikor egy harmadik lép be a képbe vagy annyira megváltoznak a körülmények, hogy a párod más dolgok iránt kezd el érdeklődni. Nem volt semmi olyan, amit ő nagyon akart, de te nem? (pl. gyerekek, új lakás stb.) Mert akkor lehet, hogy azt érezte, hogy melletted nem tud kiteljesedni.
2009. márc. 3. 00:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze, meg kell vizsgálnod a kapcsolatotokat, de én óva intelek attól, hogy (csak) magadban keresd a hibát!!! Van sajnos sokszor úgy, hogy valaki a lelkét kiteszi, mégis elhagyják... :(

Szerintem sem szeret, ha így viselkedik. De azért ahhoz ragaszkodj, hogy mondja meg miért!!! Ennyi éven át megosztottál vele ágyat, asztalt, életet - mit képzel, hogy csak úgy úri szeszélyből félredob és nem tisztel annyira sem, hogy magyarázatot adjon?! Jogod van tudni az okát, csapj az asztalra és ehhez a beszélgetéshez ragaszkodj! (Nekem még az jutott eszembe: nem lett esetleg súlyos beteg, vagy nem érte valami egyéb baj, amit nem mer elmondani? De ezt is jogod van tudni, ahoyg azt is, ha mást választott.)

2009. márc. 3. 14:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen,mindenért magamban kerestem a hibát,egyik nap még minden szép volt és jó,másik nap egy apróság miatt összevesztünk,és én kiborultam,mert végig sem hallgatott(nem is figyelt rám).Hét évet rugott fel.Nem vagyok tul fiatal,nincs erőm mással újrakezdeni.Amugy meg nekem Ő a nagyszerelem.El sem tudom képzelni,hogy lenne valakije.

Köszönöm hogy írtatok,jól esett.

2009. márc. 3. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ha kellő eréllyel kikövetelted belőle a magyarázatot, és ő nem akarja folytatni a kapcsolatot, akkor össze kell szedned magad, és némi idő után (de nem évek!) igenis nyitottnak kell lenned egy új kapcsolatra! Ez hülyeség, hogy nem vagy fiatal (hány éves is vagy?), sokan 40-es, sőt, 50-es éveikben házasodnak újra, költöznek össze az új párjukkal, ill. létesítenek együttélés nélkül új kapcsolatot.

Felejtsd el ezt a "nélküle nem akarok élni"- szemléletet! Ha neki nem Te vagy a nagy szerelem, és neki nem vagy olyan fontos, mint ő Neked, és csak úgy eldob 7 évet, akkor nem érdemel meg Téged!

2009. márc. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!