Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találok elhagyott épületeket?

Hol találok elhagyott épületeket?

Figyelt kérdés
Nem csak Magyarországon!! Bár itt is vannak elég para helyek, mint pl. Balatonalmádi egy része teljesen kihalt panelokból áll...
2011. ápr. 12. 11:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, nézzétek meg: [link]
2011. ápr. 12. 11:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én arra vagyok kíváncsi, ezekre az elhagyott helyekre be lehet-e csak úgy menni. Amúgy várom én is a válaszokat, engem főleg Mo./Bp. érdekel.
2011. ápr. 12. 11:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

pl: IX. kerület, Nagyvásártelep csarnoka

XI. kerület, Kelenföldi hőerőmű keleti szárnya

Olyan értelemben elhagyottak, hogy évek óta nem használják őket, romhalmaz az egész, és a színesfémtolvajok is elvittek mindent, ami mozdítható, ám jelenleg nem lehet csak úgy besétálni, elvileg már van biztonsági őr.

2011. ápr. 12. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Csepeli gyártelep
2011. ápr. 12. 12:31
 5/13 anonim válasza:
Csernobilban
2011. ápr. 12. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap elmegyek mellette: [link]

Régi vágyam egyszer felmenni a tetejére, csak most megint nagyon elkerítették, de szerintem csak idő kérdése, és bejutok egyszer.

2011. ápr. 12. 13:01
 7/13 anonim válasza:
100%
Budapesten a Népszigetnél van egy csomó elhagyatott gyárépület. Meg van arrafelé, a Budai oldalon, az Aquincumnál egy nagyon menő telep.. volt gázgyár.
2011. ápr. 12. 13:35
 8/13 anonim ***** válasza:
budapesten, a népligetben több elhagyott épület is van.
2011. ápr. 12. 17:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Van egy kihalt gyártelep Budapesten az EGIS gyógyszergyár mellett. A 67-es busz vonalán kabai utcánál kell leszállni és ott van a megálló mellett.
2011. máj. 9. 11:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Kecskemét Homokbánya városrészen a főiskolás kolesz környékén. A volt orosz laktanya épületei azóta üresen állnak mióta az oroszok kivonultak. 4 emeletes panelházak, volt legénységi szállás, hangárok amiben tankokat tároltak stb. Itt is már kóstolgatták a színes fémtolvajok, meg vittek el ajtót, ablakot sőt téglát is, de most biztonsági őrök őrzik, de egy őr van csak és ha előre szól az ember akkor úgy tudom szabadon bejárható.
2011. máj. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!