Ha valaki szereti az elhagyatott gyárakat, épületeket, az magányosságra utal? Miért nem szerettek általában ilyen helyekre járni?
én nagyon szeretek ilyen helyekre menni, v. egyedül v. haverokkal nem tudom miért de tök jó :D
15/F
Szerintem jó lehet :) Bár még nem jártam ilyen helyeken. De tuti, hogy még az életben kipróbálom majd :D
A temetőket azokat szeretem. Főleg a nyugodt, békés érzés miatt.:)
Nekem tetszenek az ilyen helyek, valahogy vonz az, hogy bemegyek egy olyan helyre, ahol korábban élet volt, most meg már nincs, de mégis ott van még a levegőben a vibrálása. Pécsi vagyok, itt van nálunk a lakatlan 24 emeletes magasház (ő az: [link] [link] ), régi vágyam egyszer oda bemenni, megnézni a lakásokat, ahol régen annyian éltek.
Viszont az is igaz, hogy a legtöbb ilyen helyre mégsem mernék bemenni egyedül, de sokszor társaságban sem. Azért nem, mert ki tudja, mi van bent, vagy maga a hely milyen állapotban van. Bemész egy ilyen helyre és rád esik valami mert leszakad, te meg nem tudsz kimenni, és a fene se fog ott megtalálni. De az is lehet, hogy csak egyszerűen tele van darázsfészekkel, na a darazsakkal sem szívesen húznék ujjat. Ja, és holttestet sem szeretnék találni, amire amúgy szintén volt példa itt Pécsen a hónapban. Mármint nem arra, hogy én találtam, de ilyen helyen találtak.
Úgy önmagában a kosz nem zavarna, a por meg hasonlók, viszont az már sokkal inkább, hogy bármikor bele léphetek egy törött üvegbe, beletenyerelhetek egy eldobott fecskendőbe, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!