Vizeletemnek olyan szaga van mint egy elhagyatott büdös férfi wc? Miért?
2 hónapja??? :O Amúgy nem gondoltál arra, hogy esetleg elmenjél orvoshoz vele????!!!!
Egyáltalán nem normális, komoly fertőzés is állhat a hátterében, főleg, hogy ennyire elhúztad....:S
Menj vele orvoshoz!!!!!
Ezt találtam:
" A vizelet bűzös lehet a vese vagy a húgyutak bakteriális fertőzésekor." (előző)
Naponta hány liter folyadékot iszol meg?
Milyen a vizelet színe?
Gondolom erős ammónia szagú a vizeleted.
De folyadékot menyit iszol? Nem alkoholos italra értették, hanem mindenfajta folyadékra, vízre is.
Remélem az nem komoly, hogy összesen iszol napi 2-3 deci liter folyadékot?? Mertha igen, akkor nem fogsz sokáig élni, én annyitól egyszerűen szomjan halnék.
2 liter a minimum amit meg kellene innod naponta. Én megiszom ennek a dupláját is simán, mert az az egészséges, átmossa a vesét. Hülyesség, hogy nem bírsz többet. Megiszol 3 decit, 1 óra múlva még hármat, kipisiled, és már ihatod is a következő adagot. A víz nem gyűlik fel, és szépen beindul az anyagcseréd.
Ez a szag a vizeleted összetétele miatt van, ha nem viszketsz, nincs folyásod, nem hinném, hogy fertőzés de orvoshoz menj el. Urologiára. És igyál többet, mert ilyen kevés folyadékkal iszonyúan kínzod a vesédet. A vizelet élettani körülmények között egyébként szalmasárga színű és húsleves szagú. Reggel kicsit koncentráltabb, napközben hígabbnak és halványabbnak kellene lennie. Mivel napközben iszol ugye és nem éjszaka.
Ha izzadsz is, még több folyadékot veszít a szervezet, vidd a másfeles palackot és húzd le estig a vizet belőle! Ne nyírd a vesédet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!