Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vizeletemnek olyan szaga van...

Vizeletemnek olyan szaga van mint egy elhagyatott büdös férfi wc? Miért?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja, és iszonyat erős szaga van. És pisilés után még sokáig lehet érezni a fürdőszobában. Amúgy 23 éves vagyok és lány. Mitől lehet ez?
2011. aug. 6. 19:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kb 1 litert sikerült meginni belőle... De azért megvolt a napi 1,5, mert ittam mást is.És reggel teljesen normális szag volt a mosdóban :)) Akkor valószínűleg ennyi volt a baj :) Köszi a segítségeteket!

Biztosan nagyon szomjas volt mindenem...

2011. aug. 9. 08:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Mindennap igyál meg minimum ennyit, de ha tudsz, akkor többet is! Iszonyatosan veszélyes volt, amit eddig műveltél, a veséd bármikor beadhatta volna a kulcsot.

Te is hajlamos leszel mindig a kiszáradásra, mert nem érzel szomjúságot valamiért. Soha ne felejtsd el, hogy sok folyadékot kell inni. Mindegy, hogy vizet, üdítőket, sört, bort stb. csak olyan ital legyen, amiben van víz is. :D

2011. aug. 9. 16:00
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
Azért nem mindegy. Alkohol az folyadék de az még jobban kiszárít (dehidratál) plusz vitaminokat is vesz el a szervezetből és növeli a betegségek kockázatát akármi is legyen az.
2011. aug. 9. 16:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Az alkoholt nyilván nem tisztán fogja inni. Sör-bor mindenképp egészséges, kedvező élettani hatást fejt ki, mértékkel fogyasztva. Az orvosok ezen a véleményen vannak. Túlzásba nem szabad vinni, ez a kulcs.

Bizonyos esetekben kis mennyiségű tömény, pálinka és gyomorkeserűk is ajánlattak. Pl. Hascsikarásra.

2011. aug. 9. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem iszik semmi mást csak bort akkor káros lehet mivel nem marad elég víz a szervezetében. Egyébként bor... hát a minőségi az nem árt kis mennyiségben de az ilyen 500-1000 forintos borok eléggé ártanak.
2011. aug. 9. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:
A lényeg a lényeg... sok folyadék :) Alkoholt nagyon ritkán szoktam szoktam inni :P Szegény vesém, most dőzs van :D
2011. aug. 10. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!