Ha valaki szereti az elhagyatott gyárakat, épületeket, az magányosságra utal? Miért nem szerettek általában ilyen helyekre járni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 21:45
11/21 A kérdező kommentje:
Hát a pécsi toronyházat én is szívesen meglátogatnám, érdekes lehet.:)
2010. szept. 24. 19:55
12/21 anonim válasza:
Érdekes. Én elég magányos típus vagyok és szeretem az ilyen helyeket. (nem biztos, hogy azért) Még nem voltam, de leginkább a feltérképezése érdekel, olyan izgi lenne. :)
Olvastam egy jó könyvet is anno, amikor egy volt hotelba mentek el kutatni emberek titokban, kicsit romos volt, aztán történtek mondjuk érdekes dolgok, mert nem volt üres, voltak ott valami fosztogatók is. :)
21/L
13/21 anonim válasza:
most nézzetek teljesen hülyének nyugodtan, de én csernobilba is szívessen elmennék körülnézni egy - két haverral ( persze mindenféle megfelelő védőruhában stb), mert az lehet aztán az igazi, egy teljesen kihalt város
14/21 anonim válasza:
Csernobilba enis elakarok jutni egyszer!!!
15/21 anonim válasza:
Ja, én is megnézném :) Amúgy szerveznek oda olykor utakat, pont az ilyen elmebetegeknek, mint mi :D
16/21 anonim válasza:
Ahogy én tudom szerveznek arrafelé túrákat, persze nem az erőmű közelébe, tudtommal a vörös erdőbe sem lehet bemenni és nem vihetsz magaddal semmit, de elmehetsz szétnézni.
18/21 anonim válasza:
Én szeretek ilysen helyekre menni,de kell hozzá minimum egy-két ember,egyedül nincs merszem bemenni.:)
19/21 anonim válasza:
huhh, most bukkantam rá erre a kiírásra tökvéletlen, és megakadt a szemem rajta, én minden vagyok, csak magányos alkat nem, sőt, nagyon is társasági lény, mégis imádom az ilyen helyeket, az ilyen helyszíneken játszódó történeteket, mert olyan ez számomra, mint egy időutazás, mintha megállt volna az idő azon a helyen, az emberek otthagyták a kéznyomaikat, talán az aurájukat is bizonyos mértékig, nem tudom, de különös aura lengi be ezeket az elhagyatott, üresen - mintegy mementóként - kongó épületeket és környezetüket... ha elmenni csak ritkán van is alkalmam, de pl. videókon, fotókon is nagy kedvvel nézegetem ezeket - miközben fel nem foghatom, hogy miért hagyták lepusztulni az értékes épületeket, jó, talán a gyárakat értem, de lakóházakat, komplett lakótelepeket..? miért? nincs elég hajléktalan, rászoruló ember, akiket be lehetett volna telepíteni ingyen és bérmentve ezekbe, mielőtt még szétrabolták volna a színesfém- és egyéb gyűjtögetők?
20/21 anonim válasza:
Én most kezdtem el érdeklődni az elhagyatott helyek iránt
Magányosnak érzem magam néha de nem hinném ennek túl sok köze van hozzá
Én pl pont társasággal mennék csak (bár még keresem)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!