Egy kis felmérés! Hogyan/Min hallgatsz zenét?
-mp3 lejátszó
-számítógép
-CD
-Vinyl
-egyéb
A kérdés másik része, hogy milyen módon hallgatsz zenét. A zene csupán háttérzaj, utazás közben, esetleg kizárólag arra figyelsz.
- számítógépen ha itthon vagyok
- telefonon és ipodon, ha nem.
Ha itthon vagyok csak afféle "háttérzaj", bár ez nem igazán megfelelő leírás - simán éneklem, miközben játszom/házit írok/hobbiimmal foglalkozom, stb. Szóval nem mindegy mi megy, mindig ami passzol a hangulatomhoz.
Ha utazom általában csak a zenére figyelek. Ha sürgős olvasnivalóm van az egyetemre, akkor előfordul, hogy előveszek mellé egy könyvet is, akkor már tényleg háttérzajnak minősül :)
számítógépről. mp3at.
youtube - ról.
rádiót nem hallgatok. (a stilusomban nem is sugároz)
kocsiban nincs is lejátszó. (pedig csak 2 (esetleg 4) hangszóró kellene. mert fejegység az van. dobozban porosodik. ez mp3 as cd lejátszó lenne.
régen nagyon számított hogy szóljon a zene. ekkor még szalagos magnók voltak. 2000elött
majd 2000-ben vettem egy szintén szalagos walkmant. mondhatnám sok lelki erőt adott. utazás közben is. (igaz igy kizártam a külvilágot. de elégedett voltam a belső világommal. pc -m az kb 8 -9 éve van ettől fogva hallgattam mp3 ban zenéim. állandóan szóljon alapon. internet 2,5 éve van talán a youtube is használatba lett fogva. (már nem mindig állandóan szoljon alapon) de most már sokszor csendben is internetezgetek.
Itthon számítógépről mp3-at, ha nem vagyok otthon iphone-ról.
Általában háttérzaj, olyan értelemben hogy olyan sosincs hogy csak ülök egy helyben aztán zenét hallgatok, közben netezek, tanulok, stb, de azért figyelek a zenére is.
Itthon a gépről (főleg youtube-on, néha sajátgépről).
Úton-útfélen telefonról.
Hol háttérzaj, hol tényleg arra figyelek csak, ez attól függ, hogy mit hallgatok, és hogy közben csinálok-e valamit. De elég ritka, hogy csak egy dologra figyelnék, az oké, hogy a fülemet leköti a zene, de a többi érzékszervemmel is kezdenem kell valamit.
Hát letölteni egy zenét olcsóbb, egyszerűbb. XD
Én szeretem a bakeliteket, de nincs mivel lejátszani se. CD-re max mp3-ban írtam ki, de inkább a merevlemezen van.
Általában nálam is háttérzaj.
Amúgy praktikus dolog az mp3, elfér a zsebedben sok szám, nem zavarja, hogy döcög a vonat, és van rengeteg minőségileg is jó tömörítési, digitalizálási lehetőség - bár ha nincs 100ezred egy fejhallgatóra, akkor olyan mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!