Említenétek olyan sztereotípiákat, amelyek a németekre vonatkoznak?
Figyelt kérdés
AZ tudom, hogy a németek pontosak, de körülbelül ennyi az egész. :S
Az angol vizsgámhoz kéne, és nem tudok semmit se róluk, interneten pedig nem nagyon találtam.
Köszi!
2011. ápr. 11. 18:26
1/12 anonim válasza:
Multiplayerekben láttam, hogy más külföldiek a németekről azonnal hitlerre asszociál...:D
3/12 anonim válasza:
Magasak, szőkék, kantáros bőrgatyát és kalapot hordanak valamint savanyú káposztát és bratwurstot esznek meg sört isznak.
4/12 anonim válasza:
Mindig vörösre égnek nyaraláson.
Szandál+zokni fénykorát éli náluk.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ha még vannak, akkor kérném őket! :)
2011. ápr. 11. 19:49
6/12 anonim válasza:
-szőkék, magasak, kék szeműek
-pedánsak
-pontosak; szeretik, ha minden úgy történik ahogy ők azt eltervezik
-imádják a kolbász és a sört
-nincs igazán jó humorérzékük
-nagyon bajtársiasak
ps.: nem tudom szereted-e az animéket. Ha igen, nézd meg a Axis Powers Hetaliát, az egész ilyen sztereotípiákra épít.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretem az animéket, meg a mangákat, de mivel az egyik barátnőm oda van értük, és mondta, hogy abba sok hülyeség van, azért elolvastatta velem a manga első részét. :) Amúgy köszi :)
2011. ápr. 12. 14:45
8/12 anonim válasza:
Hát... a brittek kimondottan szeretnek azzal viccelődni, hogy a németeknek egyáltalán nincs humorérzéke.
10/12 anonim válasza:
Annyit változtak az utóbbi 100 évben mint az országuk területe, vagy az országuk területén élő szaracénok száma. A mostani németekre egyre kevésbe jellemző az ami régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!