Mikortól számít pénzéhesnek egy nő?
Figyelt kérdés
Annyiszor hallom,hogy pénzéhes.
Mi az hogy pénzéhes,ha azt szeretné a nő hogy ne kelljen nélkülözni,normálisan megélni,akkor már pénzéhes?
Egyáltalán milyen az a nő akire azt mondják,hogy pénzéhes?
2011. ápr. 8. 10:23
11/11 anonim válasza:
A fentiekkel teljesen egyet ertek. Annyit tennek hozza, hogy nekem van egy rokonom, akit mindenki penzehesnek hiv. Nem veletlenul. Most vett egy 160 millios villat, de allandoan elsirja a banatat, hogy neki semmi penze nincs es mennyit kell dolgoznia (persze mas nem dolgozik?!). O nem fugg mas embertol, megis egyertelmuen penzehes, mert a vilag sem lenne eleg neki, nincs olyan osszeg, amivel meg tud elegedni. Minel tobb van valakinek, annal tobbet akar es olyan szinten mar nincs megelegedettseg. En ezt hivom penzehesnek. Annak alapjan, amit leirtal, erre a hazasparra inkabb irigyek, de ki tudja. A szuleim is jol allnak anyagilag es ok sem nepszeruek annyira kiveve, ha segitseg kell, csak azt nem nezik az emberek, hogy a szuleim vilag eletukben ket allasuk volt plusz foldeken dolgoztak minden nyaron es igy szedtek ossze magukat. En senkit sem tartok penzehesnek, aki megdolgozik a penzeert es egy szinten azt tudja mondani, hogy boldog. De ha valaki 200 millioval a szamlajan sem boldog es arrol sir, hogy a napi 8 oras munkaja helyben, utazgatasok nelkul milyen nehez, azt nem tudom sajnalni foleg ugy, hogy az en ferjem hetvegen is dolgozik meg kulfoldon van tavol sokat. Meg kell egy szinten elegedni valamennyire. Szerintem ez is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!