Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikortól számít pénzéhesnek...

Mikortól számít pénzéhesnek egy nő?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallom,hogy pénzéhes.

Mi az hogy pénzéhes,ha azt szeretné a nő hogy ne kelljen nélkülözni,normálisan megélni,akkor már pénzéhes?

Egyáltalán milyen az a nő akire azt mondják,hogy pénzéhes?

2011. ápr. 8. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki mindig meghívatja magát mindenre, bevásárlásnál mással fizetteti ki a számlát, csak az értékes, drága ajándékoknak tud örülni.

Így hirtelen ezekre gondoltam.

2011. ápr. 8. 10:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Azért kérdezem,mert van egy szomszéd házaspár,40 körüliek,a feleség nagyon szép,nagyon csinos nő.Dolgoznak mindketten,nagyon jó állásban.Meg van mindenük,két pici gyerekük is van.A nőre mindig csak azt mondják,ja az a 'pénzéhes'akárki.Nem értem miért lenne pénzéhes,dolgoznak,nevelik a gyerekeiket,élnek mint mások,csak kicsit jobban.Nagyon normálisak,pár szót mindig váltunk.

2011. ápr. 8. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Vagy aki ronda,öreg,de pénzes muksókba tud csak "halálosan szerelmes lenni".
2011. ápr. 8. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nem a szerény megélhetésről van szó...

Akinek fontosabbak az anyagiak, mint a szellemi-lelki dolgok, azzal baj van. Kire mondják? akinek tekintetében megjelenik a "rohanj a prédára" villanás, arról már lehet gondolni hogy egy kielégíthetetlen anyagi vágyakozás lappang benne. (gyakoribb nőnél, de férfinél sem ritka)

2011. ápr. 8. 10:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy akkor az a nő számít pénzéhesnek akivel nagyon könnyen össze tudsz jönni ha látja hogy van pénzed. Nem számit hogy hogy nézel ki csak legyen pénzed. Van olyan ismerősöm aki inkább egy szmiágolra (Gyűrűk Úra) hasonlít de Q7-sel jár, neki mindig akad egy gyönyörű lány. De nem tart sokáig mert amikor megvesz nekik mindent továbblépnek.
2011. ápr. 8. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem a volt fökökömre ragadt rá egy nö. Fönköm egyedülálló volt 40 feletti a nö meg 50-es. A volt férje bele bukott egy üzletbe és elhagyta. Mikor a fönkömnek jól ment akkor jött vele össze. Szó szerint a fönököm eltartotta. Aztán egyszer csak a cég rosszul ment és felszámolásra került, akkkor már a nö hónapok óta eltünt. Kérdeztem a fönökömet hol a barátnöje, mire annyit mondott hogy szétváltak.

Vagy pl a volt apósomnak volt egy barátnöje aki sokszor sírta nekem ha apósom nem keres többet ö elhagyja, mert így nem megy ez. A nö is dolgozott, kb egyenlöen kerestek habár apósom fusizott is. nekem kicsit fura volt, hogy nekem mindig ezt sírta.

2011. ápr. 8. 10:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszokat.
2011. ápr. 8. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért kérdezem,mert van egy szomszéd házaspár,40 körüliek,a feleség nagyon szép,nagyon csinos nő.Dolgoznak mindketten,nagyon jó állásban.

Simán irigyek rá, ennyi.

Példa: apámnak van egy boltja és egy borozója itt a környéken, plusz máshol is, tehát jól él. Az itt lakók egyértelműen nem csípnek engem, nem is köszönnek, semmi, néha még pletykákat is hallok, pedig nem vagyok én rossz ember, pláne, hogy az ő pénzéből én évek óta semmit sem látok, havi 30-40ezret keresek és pont nem érdekli, hogy hogyan élek. Mégis irigyelnek. Ennyi.

2011. ápr. 8. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Amikor többször akar vásárolni mint kekszelni, s persze sose ő állja a cechet.
2011. ápr. 8. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki dolgozik nem jelenti azt, hogy nem pénzéhes. Nem ismerem a körülményeket így nem tudom miért mondják, de a pénzéhség nem mindig úgy jelentkezik, hogy pénzes pasit keres a nő.
2011. ápr. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!