Magányos vagy? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
kort és nemet is írj köszi !2011. ápr. 5. 20:03
1/5 anonim válasza:
Alig vannak normális emberi kapcsolataim. Sokszor nem nézem ki magamból vagy az illetőből, hogy érdekelném őt. Egyszerűen nincs túl sok tapasztalatom, ennél fogva önbizalmam sem a például párkapcsolatokban. Ettől függetlenül szinte mindenkivel jól kijövök. Minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt átvigyem mélyebb kapcsolatokba, barátságokba, akár szerelembe is. Végül is van időm, de valóban, emiatt néha magányosnak érzem magam.
16/f
2/5 anonim válasza:
Van barátnőm de nem tudom csak úgy "elvagyunk"... aztán vannak haverjaim elég sok de semmi extra eljárunk ide oda bulizni meg ilyenek. Egy igaz barátom van csak ő meg állandóan dolgozik... szóval sokan vannak körülöttem de mégis magányosnak érzem magam. Elég sz@r, remélem idővel változik majd pozitív irányba. 23/f
3/5 anonim válasza:
Nem kommunikálok jól, nehezen ismerek meg új embereket.
4/5 anonim válasza:
Most, hogy elolvastam a válaszokat, meggondoltam magam és nem, nem vagyok magányos. Nincs sok barátom, de épp elég annyi amennyi van ahhoz, hogy ne érezzem egyedül magam. A párkapcsolati dolgok meg... hát ott mindig én vagyok a ludas, így ilyen tekintetben mégis magányosnak tartom magam, de úgy összegészében az egész életemre vetítve, nem vagyok az. 22/L
5/5 anonim válasza:
Nincs sok barátom, ők se hívnak sehova.
Barátnőm nincs
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!