Magányos vagy, vagy magánytalan? S ha nem, akkor miért igen?
aszem le esett:
ha nem magányos akkor igen,magánytalan
ha nem magánytalan akkor, igen,magányos
ha igen,magánytalan akkor nem magányos
ha igen,magányos akkor nem magánytalan
Vagy csak feltette ezt a kédést, hogy szop@sson minket. :)
Rágodjunk csak rajta :D
(az első komentelő)
De valahol jó ez a kérdés...
Az a legmagányosabb akivel mindenki ismerkedni akar.
És az a legmagánytalanabb akinek csak pár ismerőse van.
Kicsit magasröptű de teljesen jogos.
Ismerkedni azokkal akarnak akik híresek. De ezek az emberek közben elvesztik a valódi barátaikat. És marad helyette a söpredék... Ugyan látszólag nem magányos hiszen mindenki a lába előtt hever. De ez csak látszat.
Fokozottan igaz ez a híres tudosokra, hiszen ők még csak egy rendes eszmecserét se futathatnak senkivel. Mert csak b@rmok övezik. Azok akik hasonlóak hozzá menekülnek ebböl a közegből. És nem marad senkije...
Az aki pedig látszolag magányos valójában nem az. Hiszen ha csak egy ismerőse is van akivel jól megértik egymást már s e magányos, mert ez az ember egy igazi barát és egy igazi barát mellet az ember nem lehet magyányos. Ha egyetlen barátja sincsen akkor se magányos. Hiszen mindenkinek vannak saját gondolatai amintöprenghet. Ezek az emberek nem áhítják a társaságot. Mert ők magukban szeretnek lenni. Ha társaságot akarnának tenének érte. (tudom, mert én is ilyen vagyok)
Persze ez az elmélet csak az értelmiségi rétegre vonatkozott... A csürhében senki nem akar magányos lenni. És éppen ezért mindenki magányos. Mert soha nem lesznek valódi barátaik, mert vivják a maguk kis játszmáit. És aki kiválik közülük és elkülünül az előbb utobb rátalál egy olyna társra aki nem szégyeli őt. És akkor a magányos a magánytalan.
Persze tényleg vannak olyanok a kik magánytalannak látszanak és azok is.
És tényleg vannak olyanok is akik magányosnak látszanak és azok is.
De ez az állapot nem lehet állandó. Egyszer hop másszor kop...
A helyzet azért nem lehet állandó mert aki a csucson van az a fő ellenség. És ha lkerül onnan akkor mindenki megfogja taposni (bosszúbol)
Aki pedig legalul van az már nem lehet lejjebb. Neki már csak felfelé vezethet az útja. És ha a teteje lejön akkor alá kerül vagyis máris feljeb került. Vagyis népszerübb lett. Szóval értitek... :)
Szóval a kérdés teljesen jogos, és észerű.
(az első komentelő [15/L])
Jah az hogy ez az állapot nem lehet állandó csak a slepre értettem...
Sajnos akik nem azok azoknál lehet állandosult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!