Valaki hallott "Baby P"-ről, arról hogy mi történt vele?
Igen hallottam róla:(
Döbbenet!
Nincs rá szó!
És sajnos az Egyesült Királyságban csak szaporodnak az ilyen esetek. Ha jól tudom nem ez volt az egyetlen gyermekkínzás...
Nyugodjon békében.
Szép kisfiú volt...
És a saját anyja tette ezt meg annak párja.
Mindenki tudhatott róla( szomszédok, gyermekvédelmisek)
és még sem tettek semmit!
Most olvastam csak és nem térek magamhoz. Én már azt sem értem, hogy hogy lehet ilyen pici gyerekkel üvölteni mondjuk, vagy csak simán sírni hagyni. Az elfenekelés, kézrecsapás,majd kamaszkorban -és akkor is csak igazi precedens értékű helyzetben a pofon is - legyen a legvégső megoldás és kizárólag olyan helyzetekben,amikor valami nagyon veszedelmes/gonosz/embertelen stb. dolgot művel.
De teremtőm!!! Bántani szánt szándékkal?!? Egy ilyen pici,kiszolgáltatott kis emberkét? Aki ugyanolyan joggal remélte a szeretetet,oltalmat,gondoskodást,babusgatást a szüleitől,mint bármely más gyerek? És helyette, az alatt a rövid 17 hónap alatt,amit ezen a világon töltött valami olyan példátlan iszonyatban részesült, hogy ilyen történetekről még horrorfilmeket sem készítenek, annyira felkavaró.
Őt, szegény angyalkát már nem tudja visszahozni senki, de azt hiszem, bárki hallja is a történetét, azonnal szorosan magához akarja majd ölelni a saját gyerekét (ha van,ha nincs,akkor talán egy szerettét)és a nyakába puszilni ezerszer,hogy mindennél jobban szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!