Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valaki hallott "Baby P"-ről,...

Valaki hallott "Baby P"-ről, arról hogy mi történt vele?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert most olvastam róla a neten és elég döbbenetes dolog, és 2007-ben amikor történt én nem emlékszem hogy hallottam volna róla...
2009. febr. 27. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen hallottam róla:(

Döbbenet!

Nincs rá szó!

És sajnos az Egyesült Királyságban csak szaporodnak az ilyen esetek. Ha jól tudom nem ez volt az egyetlen gyermekkínzás...

2009. febr. 27. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyugodjon békében.

Szép kisfiú volt...

És a saját anyja tette ezt meg annak párja.

Mindenki tudhatott róla( szomszédok, gyermekvédelmisek)

és még sem tettek semmit!

2009. febr. 27. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Olvastam róla, de nem értem eddig mértnem hallottam erről? Talán jobb is volt! Majdnem elsírtam magam! :(
2009. febr. 27. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
:( tényleg nagyon durva eset....:(
2009. febr. 27. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam, tavaly év vége körül. De nem 2007-ben. Nem tudom, hogy miért nem volt visszhangja.
2009. febr. 27. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem, ez valami iszonyatos tragédia... Szavak nincsenek rá...
2009. febr. 27. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva és brutális. Amikor először olvastam róla, szó szerint bekönnyeztem, hogy hogyan lehetséges ez. Hogy tudja valaki bántani a saját gyermekét? Mert ugye nem csak a nevelőapa volt a hibás. És ráadásul egy ilyen védtelen kisgyereket bántani, hogy még védekezni sem tud... Szavak sincsenek rá, micsoda szörnyűség ez. Nyugodjon békében szegény Baby P. Olyan rossz arra gondolni, hogy szegényke még most is élhetne. Olyan szörnyű, tényleg... Én a szüleit legszívesebb ugyanígy megkínoznám és csak utána ítélném halálbüntetésre... Ilyen embereknek nem szabadna élniük. És a gyermekjólétisek meg igen ügyesek és okosak voltak, hogy semmit sem vettek észre. Pedig megmenthették volna a kicsit. Ledöbbentett az egész. A kicsit sajnálom, a szüleit pedig megvetem a tettükért...
2009. febr. 28. 12:38
 8/8 anonim válasza:
100%

Most olvastam csak és nem térek magamhoz. Én már azt sem értem, hogy hogy lehet ilyen pici gyerekkel üvölteni mondjuk, vagy csak simán sírni hagyni. Az elfenekelés, kézrecsapás,majd kamaszkorban -és akkor is csak igazi precedens értékű helyzetben a pofon is - legyen a legvégső megoldás és kizárólag olyan helyzetekben,amikor valami nagyon veszedelmes/gonosz/embertelen stb. dolgot művel.

De teremtőm!!! Bántani szánt szándékkal?!? Egy ilyen pici,kiszolgáltatott kis emberkét? Aki ugyanolyan joggal remélte a szeretetet,oltalmat,gondoskodást,babusgatást a szüleitől,mint bármely más gyerek? És helyette, az alatt a rövid 17 hónap alatt,amit ezen a világon töltött valami olyan példátlan iszonyatban részesült, hogy ilyen történetekről még horrorfilmeket sem készítenek, annyira felkavaró.

Őt, szegény angyalkát már nem tudja visszahozni senki, de azt hiszem, bárki hallja is a történetét, azonnal szorosan magához akarja majd ölelni a saját gyerekét (ha van,ha nincs,akkor talán egy szerettét)és a nyakába puszilni ezerszer,hogy mindennél jobban szereti.

2009. márc. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!