Milyenek az amerikai emberek hozzánk képest?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 19:06
1/7 anonim válasza:
Törtetőek és lenézőek.
Volt alkalmama tapasztalni, például egy harmadik országban, múzeumba menet szabályosan lökdöstek félre mindenkit, hogy bejussanak. Nem voltak képesek kivárni a sort.
2/7 anonim válasza:
Miért itthon nem lökdösnek?
Mikor egy év után amerikábol haza jöttem mindneki hülyének nézett hogy bocsánatot kértem ha valaki engem lökött meg is. vagy is az amerikaiak bocsánatot kérnek ha öt lökik meg akkor is.
egyébként más a gondolkodásuk de nincs külömbség.
szokták mondani hogy mert ök azt sem tudják hol van magyarország. és te eltudod sorolni az amerikai államok nevét? megtudod mondani hol van pl Wyoming vagy Utah?
már 3 országban éltem több évig és egyik nép sem volt rosszabb vagy jobb mint mi. mindenhol voltak az adott orszßagbol barátaim kollégáim.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Nem rosszabbak és nem jobbak, mint mi. Mások.
5/7 anonim válasza:
Felig amerikai vagyok es erdekes latni, hogy ti hogy lattok meg akkor is, ha sztereotipiak, altalanositott peldak ezek tobbsegeben. Azert egyet tisztazzunk: mindenki mas.
6/7 anonim válasza:
Szentimentálisabbak. Nacionalisták, kissé beszűkültek (az Amerikán kívüli világról sokan csak annyit 'tudnak', hogy az mindenképpen rosszabb hely, mint az ő országuk.) Több köztük a nagyon művelt és a nagyon tudatlan (Magyarországon szélesebb az átlagosok rétege). Jól beszélnek, ügyes társasági emberek, jellemző rájuk, hogy jól el tudják adni magukat. Nagy az önbizalmuk, ambíciózusak, sokat dolgoznak, vállalkozó szelleműek, kockáztatnak. Gyakrabban vallásosak. Valamivel közösségibb szelleműek, mint a magyarok.
7/7 anonim válasza:
Talpraesettebbek.Jóhumorúak és nem olyan beképzeltek mint a magyarok.Szeretnek szerepelni,enni és kocsikázni.Fejlettebb technika,sok munkalehetőség,közvetlen emberek,lehet ez a titok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!