Szerintetek egy külföldinek mi az első pozitív dolog ami eszébe jut Magyarországról?
Figyelt kérdés
Milyen pozitív dolgok különbözteti meg Magyarországot a többi országtól?2011. ápr. 2. 12:22
12/17 anonim válasza:
13:42: Es mi van, ha nem bogracsoztak? Attol meg ez az elso mindenkinek, akivel beszeltem, a paprika es a gulyas
13/17 anonim válasza:
Az én svájci barátaimnak csak meg kell említeni Magyarországot és semmi mást nem mondanak elsőnek csak a Pálinkát! ;) Tudni kell hogy eddig a magyar nyelvtan két alapját a Pálinkát és az egészségedre-t tanítottam meg csak nekik :D Egyébként eszükbe jut még a gulyás és hasonló ismert magyar dolgok de a Pálinka az első! Főleg a szilvás-mézes ;)
14/17 anonim válasza:
A szép lányok és a pálinka.
De szerintem még a magyar konyha is.
15/17 anonim válasza:
Nekem a Balaton, a Riviéra.... :)))
16/17 anonim válasza:
Akikkel eddig találkoztam:
olasz: szalámi (értsd: kolbász)
svájci: pálinka
lengyel: hasonló szavak (nem viccelek)
japánok: rokonok vagyunk (szerintük) és virágminták
román: Gyulai termálfürdő (:D)
De ez nem általánosítás, csak azok a külföldiek, akikkel én találkoztam.
17/17 anonim válasza:
Utolsó válaszoló :D
Nekem eddig 3 ismerősöm mondta akik kint voltak/beszéltek japán emberrel h a japánok rokonnak tartanak minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!