Szerintetek egy külföldinek mi az első pozitív dolog ami eszébe jut Magyarországról?
Figyelt kérdés
Milyen pozitív dolgok különbözteti meg Magyarországot a többi országtól?2011. ápr. 2. 12:22
1/17 anonim válasza:
Hat az en ismeroseimnek en:D
Amugy goulash, szep lanyok, hortobagy, paprika, ilyesmi
2/17 anonim válasza:
Európa " szexfővárosa " Budapest :D
3/17 anonim válasza:
Tiszta, bekes, gyonyoru. Most kerdeztem meg a pasim, aki egyszer jart csak Magyarorszagon.
4/17 anonim válasza:
12:31: Biztos hogy jo orszagba vitted?:D
6/17 anonim válasza:
Aki a fel eletet Londonban toltotte, annak biztos, hogy az. 12:31-es voltam
7/17 anonim válasza:
London tényleg egy putritelep Magyarországhoz képest.
8/17 anonim válasza:
még mindig a google-s verseny? :) ez már a sokadik ilyen kérdés a napokban
9/17 anonim válasza:
szerintem is Budapest szépsége. Pálinka, gulyás, paprika nem hinném. Gulyás akkor esetleg, ha vidéken vannak, és bográcsolnak. Budapesten nem hinném, hogy nagy bográcsozások vannak.
10/17 Vérszomjas pandamaci válasza:
Peruban amikor megkérdezték, hogy honnan jöttem és azt válaszoltam, hogy magyar vagyok, akkor többször az volt a reakció, hogy: Ááááá, Cicciolinaaaaa!!!
Nem vicc, tényleg így volt. :-S
Hát nem éppen pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!