én utálom, mikor öcsém azt mondja, hogy lol, és azt is mikor azt mondja, bakker, és utálom a cigánykifejezéseket is...tudjátok a csúnya szavak kombinációit ...rák ide rák oda, genya, és már a kiejtésük is egyenesen gyomorforgató
2009. febr. 25. 16:37
3/23 anonim válasza:
egy barátnőm kedvenc szófordulatai: tiszta jó, tiszta rossz...stb, mindig tiszta... megörűlök már lassan ettől!
2009. febr. 25. 17:07
4/23 anonim válasza:
Én is a tejcsi szopcsi kajcsi babácska, ezektől megyek falnak. Naon, vok, szintén kiborító és primitív. Szerike - ilyennel még nem találkoztam, remélem nem is fogok. Vérciki.
2009. febr. 25. 17:09
5/23 anonim válasza:
az összes kismamás szöveg, tejci, copizni stb, vok, tom, kajak, zsir...ááááhhh, ismi, szercsi sorolhatnám, ezeket az idióta szlengeket. még azt is utálom h király
2009. febr. 25. 17:12
6/23 anonim válasza:
A kismamás szövegek nálam is listavezetők (pedig én is nőből vagyok), aztán utálom még azt, ha valaki beül a CUKIBA nem a cukrászdába, illetve ha pl az UNCSITESÓJÁVAL megy... pfff... ezektől megőrülök.
2009. febr. 25. 17:16
7/23 anonim válasza:
kismamás szavak, plázacicás sejpités
roma eredetű szavaink pl csávó, csóró, séró, pasi, csaj...
valamint még az alábbiaktól tudok frászt kapni : pompás, remek (ezekkel a világból is ki lehet kergetni tényleg gyomorforgató ilyet mondani valamire, valakire)
jah és utálom a tökkel kezdődő mondatokat is pl tök jó, tök állat, tök szar...
2009. febr. 25. 20:42
8/23 anonim válasza:
1. helyen a "nőcis" (váááááhhhhh)
2. helyen cejizlek és társaik
2009. febr. 25. 20:59
9/23 anonim válasza:
Ha a nők beszélgetésére azt mondják, hogy "csevegés", "pletykálás", "pletyizés", stb. (tudom, néha maguk a nők is). Ez degradáló, mintha a nők komolytalanok lennének.
A férfiak persze csak beszélgetnek, ők ugye komolyak.
A pasik által a szexre használt kifejezések egy részét: "megdugtam," "megkúrtad," stb. - mintha a nő egy tárgy lenne. Azzal hogy dugtunk, kúrtunk, stb., semmi bajom, az fejezi ki a kölcsönösséget.
2009. febr. 25. 21:03
10/23 anonim válasza:
Azt, ahogy a húgom mondja: a f@szt. A cigánykifejezéseket is utálom. Lehet ez már nem is ide tartozik, de attól is frászt kapok, ha valaki keveri az angolt (vagy bármilyen más nyelvet) és a magyart, pl. lemegyek shoppingolni, gozok le a parkba, stb. Magyarországon élünk, beszéljünk magyarul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!