Hogyan lehetek jó ember?
Az elso lepest mar azzal megtetted, hogy felismerted a hibadat. Erre nagyon kevesen kepesek. Nincs azzal semmi gond, ha valtoztatni akarsz magadon jo iranyban, sot, ez fontos, mert igy tudsz fejlodni. Azt irod, hogy az elmult idoszakban sokat valtoztal. Ezek szerint mar elindultal a valtozas utjan, az uj kozeg, korulmenyek ezt kihoztak beloled. Szerintem az ember nagyon nehezen tudja eszrevenni, hogy mennyit valtozik. Ezt kulso szemlelo sokkal jobban meg tudja itelni. Ha te magadon erzed a valtozast, az eleg nagy valtozas lehet, igy mar a helyes utra leptel es probald fenntartani. Ne legy turelmetlen, a valtozas idobe telik!
Vannak konyvek, amelyek ezzel foglalkoznak, de eleg ha az interneten utana nezel olyan kulcsszavaknak, mint a stresszoldas, kineziologia es keresel olyan modszereket, amik szemely szerint bevalnak neked abban, hogy "ne durranjon el az agyad". Mindenkinek mas valik be. Joga is segithet. Probalj eletstilust valtoztatni. Nem kell hirtelen mindent feladnod, csak szep lassan haladj a kituzott celod fele es azert az ezoterikus dolgokba ne nagyon merulj bele, mert nagyreszuk penzlenyulas.
Szia!
Szerintem az első lépést már megtetted, az emberek többsége eddig sem jut el. Én szívesen ajánlok könyvet, ami nekem is sokat segített megérteni, hogy miért vagyok olyan-amilyen, és hogyan lehet ezen változtatni:
Ole Hallesby – SZEMÉLYISÉGTÍPUSOK, letöltheted itt:
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!