Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bevallod nyíltan a korodat,...

Bevallod nyíltan a korodat, vagy inkább a szépítők táborába tartozol?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyit tagadsz le? Ha nem, milyen megfontolásból árulod el?

Persze nem a tizenévesekre gondolok:)

2011. márc. 26. 14:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Én négy évvel idősebbnek mondom magam. Egy éves a lányom és alapvetően 20 vagyok.

Csak már ki van a .... mikor megkérdezik hány éves vagyok, ha elmondom h 20 akkor nekiállnak sápítozni a nénik, hogy milyen fiatalon szültem, miért nem éltem ki magam, stb.

A lépcsőházban mondom ezt. Egy év múlva költözünk, utánna úgysem járok többet erre!

5 éve együtt vagyok a férjemmel, ebből két év házasság.

2011. márc. 26. 15:08
 12/33 anonim ***** válasza:
93%

21 vagyok, augusztusban 22.

Sosem tagadtam a korom, ha fiatal voltam akkor sem, ha idősebb akkor sem.

A korból még nem lehet messzemenő következtetést levonni.

2011. márc. 26. 15:09
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok, mindig megmondom.

De az ötven-, hatvan-, hetvenévesek hiába mondanak negyvenet, ötvenet, hatvanat, akkor is PONT így fognak kinézni, nem?

Kiszel Tünde mindig 38-40-et mond. Kár, hogy '85-ben már TuttiFruttizott, bizonyára kiskamaszként.

2011. márc. 26. 15:11
 14/33 anonim ***** válasza:
71%

Úristen, komolyan mondom, már szánalmas, mikor 30 évesek mondják, hogy maximum 20-nak néznek ki, meg 18-nak. Könyörgöm, hogy nézhetne már ki egy 30 éves 18-nak? Egy 18 évesnek egy szál ránca nincs, nem ereszkedett a bőre, totál kamasznak néz ki. Egy 30 éves nőn meg azért már látszik az idő múlása..a húgom 18, de nem is értem, hogy hasonlíthatja magát egy 30 éves egy szinte még gyerekhez. Na mindegy.

Én nem tagadom le, nem is fogom, inkább az büszkeség szerintem, ha egy ember bevállalja a korát és mások mondják neki, hogy fiatalabbnak tűnik.

26/N

2011. márc. 26. 15:14
 15/33 anonim ***** válasza:

Nekem van ismerősőm, aki alacsonytermetű, vékonyka, és már 27 éves, de a mai napig alig veszik komolyan idegen emberek, mert 15nek max kinéz...

a munkahelyén is remekel, és elég sokat küzd, hogy ne ítéljék el elsőre kiskorúnak...

2011. márc. 26. 15:18
 16/33 A kérdező kommentje:
Van, aki hiúságból -és mert meg is teheti-, pár évvel kevesebbet mond. De ők most nincsenek itt?
2011. márc. 26. 15:19
 17/33 anonim ***** válasza:

"Úristen, komolyan mondom, már szánalmas, mikor 30 évesek mondják, hogy maximum 20-nak néznek ki, meg 18-nak. Könyörgöm, hogy nézhetne már ki egy 30 éves 18-nak? Egy 18 évesnek egy szál ránca nincs, nem ereszkedett a bőre, totál kamasznak néz ki. Egy 30 éves nőn meg azért már látszik az idő múlása..a húgom 18, de nem is értem, hogy hasonlíthatja magát egy 30 éves egy szinte még gyerekhez. Na mindegy."

Anyám idén töltötte a 40et,egy ősz hajszála nincs,és nem ráncos a bőre

naponta többször keni magát arckrémmel,sosem festette magát,sose volt elhizva a terhességei kivételével.

Senki nem hiszi el hogy 40,mindenki a nővéremnek nézi

23/N

2011. márc. 26. 15:20
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam direkt hazudni, inkább kerülöm a témát, de sehova nincs kiírva a korom, nem tudják az emberek. Szeretnék még bulizni (is), betegség miatt több évem takarékon telt. Párom is fiatalabb, körülöttem mindenki fiatalabb, nekem jobb, ha nem akad fönt senki azon, hogy hány éves vagyok, és jééé, még koncertekre járok, stb. (Nem vagyok egy konzervatív ember.) 26 évesen kértek még tőlem személyit, amikor egy pohár bort vettem... 22-nek szoktak nézni, de sokan tudják, hogy már van diplomám, így ha rákérdeznek, és nem tudom kikerülni a válaszadást, 24-25-öt mondok. Abszolút magánügynek tartom, nekem jobb ez így, és nem ártok vele senkinek. 30/N vagyok egyébként.
2011. márc. 26. 15:22
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

"Anyám idén töltötte a 40et,egy ősz hajszála nincs,és nem ráncos a bőre "

Azzal meg főleg nem dicsekednék, hogy 17 évesen szült anyám.

2011. márc. 26. 15:25
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
ők most nem írnak, mert a másik tábor a hangadó. Az én harmincas korosztályomban szinte minden második ember tagadja a korát vagy nem hajlandó válaszolni a kérdésre. Tehát igen, ez valóban létező jelenség. Velem olyan is megtörtént, h egy barátnőmmel ketten mentünk bulizni. Ő, aki fiatalabb nálam két évvel, kijelentette, h ha vele vagyok, muszáj nekem is tagadnom egy kicsit a koromból, nehogy lebuktassam. Frankón kardoskodtam amellett, hogy vállalni fogom a korom, ha szóba kerül. Még mielőtt valakiben ot bújkálna a kisördög: a barátnőm filigrán, helyes lány, kifejezetten jól öltözködik és valóban fiatalabbnak tűnik a koránál, tehát nem egy ráncos kis hordó.:)
2011. márc. 26. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!