Bevallod magadnak a hibáid? Itt és most.
Figyelt kérdés
itt a lehetőség, hogy könnyíts a lelkeden és kimondd mik a hibáid és miben kellene változnod:)2010. márc. 16. 21:53
1/18 anonim válasza:
Akaratos,makacs és hepciáskodó vagyok, és ezzel a erőlködéssel bizalmat,megértést és barátot vesztettem el.Ó ...xy..te forrófejű.
3/18 anonim válasza:
Önző szoktam lenni, elvárom, hogy én legyek másnak az első, de én nem mindig viszonzom.
Amit kitalálok, annak azonnal úgy kell lennie.
5/18 anonim válasza:
makacs .
ha valaki bánt engem én akkor tuti h duplán adom vissza ez sokszor rossz...
6/18 anonim válasza:
egy bunkó g e c i vagyok :S 15/L
7/18 anonim válasza:
Erőszakos, rendmániás, precíz, de nincs mit tenni, ezeket közben arra is használom, hogy fenntartsam magam:), tehát maradnak, nem változtatom meg őket:9
8/18 anonim válasza:
Imádom a SZEXET! Bárhol, bármikor, bárkivel, bármerre, ohh, nagyon! Csorog a nyálam! Valaki???
10/18 anonim válasza:
Haragtartó; bosszúálló; minden úgy jó, ahogy én csinálom :-)
de tényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!