Milyen beszélő nevet adnál magadnak?
^^Akinemtudnáesetleg:olyan név amely magában hordozza az illető személyiségjegyét,jellemzőjét,pl ha egy kétméteres nőt Óriás Liliennek hívnak,vagy egy költőibb példát véve,Jókai Mór Kőszívű emberéből Rideghváry Bence,aki egy érzéketlen,erős férfi,s mint a neve mondja Rideg egy fazon...irodami alkotásokban használatosak ezek a nevek,de(az én észrevételem szerint)az indiánok is előszeretettel használták,lásd bátor férfi az Repülő Sas,vidám lány Nyargaló Őz ésatöbbi.
Visszakanyarodva a kérdéshez,eléggé ismered magad hogy ilyen nevet találj ki magadnak?:)
Tehát Kocka Dávid gépb-zi vagyXD,Spongyabob egy nagyon NAGYON vicces egyén:P:D,Zene Gizi pedig hajlamos a csiripelésre és annak hallgatására8DÍgy kell ezt,valamit elmond rólad a kitalált neved^^
Fontos,lehet mélyebb érzésből alkotott név is,lehet cifrázni is mint Rideghváry.Példának okáért lehetsz Lustovics JancsiXDLegyünk kreatívakXD
Szeretlek Ildikó :Đ
mert szerteek egy Ildikót:)^^
Kocka Dávid vagyok.
Azért írtam kockát, mert egy nagyon szabályos és egyszerű ember vagyok, szeretem a minimalista dolgokat ezen kívűl tényleg sokat ülök gép előtt :D
Modjuk ..... fúúú nem tom
öhmmmmm..... Tudatlan Miri ??????
C.Pimádó Ágota
magyarázat:
CP = cukipasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!