Milyen ismerkedős oldalak vannak ahol külföldön élőket lehet megismerni?
Figyelt kérdés
Bármit csak ne Facebook vagy Twitter legyen. Mind kettő nagyon ratyi, de főleg az első.2011. márc. 19. 23:58
1/6 anonim válasza:
ICQ chat, de az is ratyi oldal. Tarskeresok, penpal oldalak - erdeklodesedtol fuggoen.
2/6 anonim válasza:
ez engem is erdekelne! spanyolban elo magyarokat keresek!
4/6 anonim válasza:
Külföldön élő magyarokat v külföldön élő külföldieket? Utóbbira ott van az interpals.
5/6 A kérdező kommentje:
Én tegnap kérdésem kiírása után találtam meg a sharedtalks.com-ot. bár inkább nyelvtanulós. chatoltam egy amerikaival. könnyű ismerkedni ott meg idegen nyelvet tanulni is.
2011. márc. 20. 11:29
6/6 anonim válasza:
utolsó, ha még olvasod. és azóta sikerült ott valamit összehozni? Érdekelne a véleményed azóta az oldalról. köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!