Mit tehetnék a kutyagumik ellen? Rettentően felháborító!
Azon az utcán, ahol eljárunk minden nap elég sok kutyasétáltató halad el. Egy 10-20 méteres szakaszon állandóan tele van a járda kutyasz*rral, ráadásul ki sem lehet kerülni, mert keskeny a járda, a házfal közel van és még egy kordon is ki van téve, elég forgalmas és veszélyes kanyar van ott, így ha szembe jön valaki a járdán, el se lehet férni és sokszor a reggeli rohanásban az ember véletlenül belelép a kutyagumiba. Hogy aztán egész nap bűzlödjön a cipője! Akárhogy is törölgetem, küszködve a hányingeremmel, bennem van az undor, tönkreteszi a cipőmet, többet nem fogom felvenni...
Kérdésem: mit tehetnék ezekkel a nemtörődöm kutyatartókkal? Nem lehetne őket valahogy feljelenteni vagy bejelenteni? Nem igaz, hogy nem lehet felszedni a hülye dögeik ürülékét!!!
21/L
Én ezért vagyok boldog,hogy elköltöztem arról a gusztustalan,undorító Pestről.
Itt a faluban kutyasétáltatáskor ugyanúgy felszedem egyébként az ürüléket,mint Pesten tettem.
Másik tipp:
Írsz a "házon kívül"-be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!