Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » " Magyarország Európa szégyene...

" Magyarország Európa szégyene! " - egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés
Én igen.
2011. márc. 19. 12:57
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Tuvtuv: Abszolút egyetértek veled.

Hogy miért is lenne Magyarország Európa szégyene??? Na lássuk csak: egekbe menő adózás, a cigányok előtt meghajolunk ( szó szerint ), hazudozás stb. Azért gondolkozzatok el! Akartok élni egy olyan országban ahol még a diplomások sem tudnak normális körülmények között élni??? Nem luxust értem ez alatt! Dehogy is.... Luxus ..... Mi az a magyarnak??? Nézzétek csak meg a mi kis "sztárjainkat"! VVSzandika, VVGigi! Ezekre legyünk büszkék???? Na ne nevettess! Még hogy büszkének kell lennünk a hazánkra??? És mégis mire kéne itt büszkének lenni??? Csak egyetlen EGY okot mondjon valaki .....

2011. márc. 19. 13:46
 32/43 anonim ***** válasza:
37%

ma 13:45

Nem teljesen mindegy, hogy mi vagyok, ha nem élhetek jól?

Nekem teljesen mindegy!!!!!!

Te sem azért mentél oda ahol vagy, mert majd Magyarországban gondolkodsz hosszútávon.

Ha hazajössz sem vár semmi csak ugyanaz mint amikor elmentél.

Ha tehetném szivesen eladnám az állampolgárságom, a jövőért cserébe csak senkinek se kell.

2011. márc. 19. 13:50
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

"És mégis mire kéne itt büszkének lenni??? Csak egyetlen EGY okot mondjon valaki ....."

http://www.youtube.com/watch?v=X-qewn1tuic

Ne tévesszen meg a rózsaszín cukormáz amivel az imázs kedvéért van tele a videó, a lényeg a magyar (vagy erősen magyar vonatkozású) találmányok és feltalálóik (tudom, attól hogy sok magyar találmány van még nem fog senki se jobban élni, de azért ezekre még mi is büszkék lehetünk).

2011. márc. 19. 14:10
 34/43 anonim ***** válasza:
85%

13:19

"Totál egyet értek tuvtuv-val. Én is mennék, de sajnos a pénzemből Bécsig se nagyon jutnék el. a drága kormány annyi bőrt lehúz rólunk, amennyit csak akar."

A tipikus önfelmentő "a világ a hibás, nem én" proliduma.

A kivándorláshoz nem kell pénz, különösen manapság. Vannak, akik csomagtartóban utaznak Pakisztánból Európába. '56-ban is több százezer menekült érkezett nyugatra úgy, hogy kb. a ruhájuk volt minden vagyonuk. Amerikát jelentős részben olyan parasztok népesítették be, akik Európából földhiány miatt szorultak ki. A hajójegy volt az egyetlen vagyontárgyuk, mégis gyakran sokra vitték.

Nem létezik, hogy nem tudsz összedobni 30 ezer forintot egy fapados repülőjáratra Londonba. Add el a számítógépet, amit arra használsz, hogy a nyomorodról panaszkodsz.

Igazából nagyon kényelmes önfelmentés, semmi több, hogy az ember többet akar, de nem tesz érte, és ezért az országot hibáztatja, ahol él, de ha már ilyen jól rájött a probléma okára (ami természetesen az ország, véletlenül sem a saját lustasága vagy ügyetlensége), akkor meg nem vándorol ki, miért is? persze, hogy az is az ország hibája.

Csak azt nem tudom, mit várnak az ilyen szövegek kiötlői. Hogy majd kórusban sajnáljuk őket?

2011. márc. 19. 14:16
 35/43 A kérdező kommentje:
Ez a videó szép és jó. Szép és jó hogy ŐSEINK ennyi mindent feltaláltak. De a MAI magyarok alkottak valamit ( ezen a jót értem - rosszból lenne mit felsorolni )?
2011. márc. 19. 14:26
 36/43 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg ma már az szégyen egész magyar lakosság...A Való világ kell a népenek, ezen az oldalon is 5000000000000 kérdés van róla...Na meg lassan olcsóbb lesz a munkaerő, mint Kínában. Angliában például 300 ezer ft-nak felel meg a minimálbér itt meg kiszúrják a szemünket kb 60 ezer ft-al amiből néhány helyen még a rezsi is alig jön ki...A cigóknak adják ezerrel a juttatásokat meg mindent kivételeznek velük összevissza már hányingerem van az egésztől tiszta gáz, hogy ide születtem.
2011. márc. 19. 14:32
 37/43 A kérdező kommentje:
2011. márc. 19. 15:06
 38/43 A kérdező kommentje:
2011. márc. 19. 15:30
 39/43 anonim ***** válasza:
69%

" Hogy is mondja Lukács Laci: hidd el, én nem tehetek róla, hogy itt rakott le az a nyomorult gólya...."

Csak te hallottad így:D A helyes dalszöveg: ...ÍGY rakott le az a nyomorult gólya"

2011. márc. 19. 15:43
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
13.33 Akkor tovább ragozom. A 13 havi fizetést a tulaj megajánlotta de a "magyar" főnökünk megfelezte és azt mondta, ha rajta mulna még ezt sem adná. Egyébként ezt a munkát ennyi pénzért nem hiszem, hogy egy angol szaki megcsinálta volna és a tapasztalt az, hogy át sem öltözne érte.
2011. márc. 19. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!