" Magyarország Európa szégyene! " - egyetértetek ezzel?
ma 13:29
Akkor büszke volnék, hogy még ebből is fel tudtak állni, és talán volna értelme maradni.
Vagy te azt hiszed egyedül majd képes leszel megváltani a világot és visszaállítani Trianont?
Azért vagy most ilyen büszke?
"Szégyenkeznem kellett és nem azért mert magyar vagyok, hanem azért, mert a magyar volt a munkavezető és azok kihajtják a tehénből a borjút csak azért, hogy a pénzük meglegyen."
Ez nem azért volt mert magyar volt a főnök, hidd el máshol is meghajtják az embert mint Singer a varrógépet. Üdv Angliából (ja és én nem hogy szégyellném hanem büszke vagyok arra hogy magyar vagyok, ahogy pl. egy angol is büszke arra hogy ő angol).
Nyugi Feri el is ment,
Azóta már szálloda és kaszinólánca van cipruson meg szerte a világban a te pénzedből meg az enyémből, meg a többi 7 millióéból.
ma 13:33
Akkor mit keresel te Angliában? :D:D
Vicc vagy...
Boldogulj a saját hazádban ha tudsz mint én vagy a többi szerencsétlen Magyar.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:31
Azt hiszed, hogy ha van már egy diplomád, akkor már biztosítva van neked egy lakás/ház??
Az addig oké, hogy van diplomád, de azzal munkát is kell keresni!
Vannak ismerőseim, akiknek főiskolás végzetsége van, de mégis árufeltöltőként dolgoznak valamelyik boltban.
ma 13:31
Igen és rajtad kívül még többmillióan hitték iszik, és hinni is fogják.
Még is aki csak teheti elmegy innen, vagy átjár a határon túlra dolgozni, hogy egy kicsivel több legyen.
Tanulni kell így van, csak győzzed tartani a lépést, és az ezer csapda közül találd meg azt a 10 jót amivel biztosan be is tudsz majd futni.
Aztán ha tanultál és fel is vettek, majd ne csodálkozz, hogy száz másikkal akik ugyanezt csinálták mint te
kell majd megküzdened azért ami az amerikai vagy a német munkaadód asztaláról leesik morzsa.
soxerencséthozzá.
"Akkor mit keresel te Angliában? :D:D
Vicc vagy...
Boldogulj a saját hazádban ha tudsz mint én vagy a többi szerencsétlen Magyar."
Te vagy a vicc. Szégyelled hogy magyar vagy, el akarsz menni ("Ha volna pénzem mennék is, egy percig sem várnék"), aztán meg amikor megtudod hogy külföldről írok akkor meg egyből az lesz számodra a jó példa ha otthon marad az ember.
Értem én, neked csak az fáj hogy nem lehet Magyarországon megélni, de ettől még ne szégyelld azt hogy magyar vagy mert ez két különböző dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!