Totál egyet értek tuvtuv-val. Én is mennék, de sajnos a pénzemből Bécsig se nagyon jutnék el. a drága kormány annyi bőrt lehúz rólunk, amennyit csak akar. Szóval én pl sosem voltam és leszek rá büszke, hogy magyar vagyok. Hogy is mondja Lukács Laci: hidd el, én nem tehetek róla, hogy itt rakott le az a nyomorult gólya....
2011. márc. 19. 13:19
12/43 anonim válasza:
ma 13:18
Szerbia?
Legjobb söreik vannak ;)
Itthon nincs pénz a német sörre csak a szerbre meg a románra..
2011. márc. 19. 13:20
13/43 anonim válasza:
Nem vagytok büszkék arra, h magyarok vagytok? Szégyen...
2011. márc. 19. 13:22
14/43 tetris válasza:
Aki így vélekedik a szülőhazájáról, annak tényleg jobb külföldön.
Ez a nyomorult kis ország valóban nem tejjel-mézzel folyó Kánaán, de azért mégiscsak a mi hazánk.
A történelem sorná honfitársaink ezrei az életüket adták a hazáért.
A kérdés, amit feltettél kedves kérdező felér egy hazaárulással.
2011. márc. 19. 13:24
15/43 anonim válasza:
ma 13:22
Nézd a történelmemre büszke vagyok, de 1900- napjainkig tartó időszakra nem!
Trianonnal meghalt Magyarország is.
Erre legyek büszke ami ma van? Viccelsz?
2011. márc. 19. 13:24
16/43 anonim válasza:
Hát akkor menjél Szerbiába és vegyél sört! Ülj egy bódé elé, és siránkozzál, h milyen szar az életed, de azért majd egy sörre mindig futja! Boldog lehetsz!
2011. márc. 19. 13:25
17/43 anonim válasza:
Igazold az állításodat és győzz meg, hogy miért ! Szégyenkeznem kellett és nem azért mert magyar vagyok, hanem azért, mert a magyar volt a munkavezető és azok kihajtják a tehénből a borjút csak azért, hogy a pénzük meglegyen. Ilyen alapon szégyelltem a magyar mivoltomat.Érdekes, hogy ezt a honiak is szóvá tették és leginkább nekik volt szemet szúró.
2011. márc. 19. 13:26
18/43 anonim válasza:
ma 13:25
Oké honfitársam, te meg majd szálanként tépd ki a hajad amikor meg akarod venni az első lakásodat vagy házadat.
2011. márc. 19. 13:26
19/43 anonim válasza:
"Trianonnal meghalt Magyarország is.
Erre legyek büszke ami ma van? Viccelsz?"
De ha teszem azt helyreállna az ország mindenféle értelemben, akkor te lennél hirtelen a büszke magyar hazafi -.-
2011. márc. 19. 13:29
20/43 anonim válasza:
Akinek nem tetszik, elmehet. Megmondta Feri is. Akkor felháborítónak tartottam, de most megértettem, miért mondta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!