Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » " Magyarország Európa szégyene...

" Magyarország Európa szégyene! " - egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés
Én igen.
2011. márc. 19. 12:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
61%
Totál egyet értek tuvtuv-val. Én is mennék, de sajnos a pénzemből Bécsig se nagyon jutnék el. a drága kormány annyi bőrt lehúz rólunk, amennyit csak akar. Szóval én pl sosem voltam és leszek rá büszke, hogy magyar vagyok. Hogy is mondja Lukács Laci: hidd el, én nem tehetek róla, hogy itt rakott le az a nyomorult gólya....
2011. márc. 19. 13:19
 12/43 anonim ***** válasza:
52%

ma 13:18

Szerbia?

Legjobb söreik vannak ;)

Itthon nincs pénz a német sörre csak a szerbre meg a románra..

2011. márc. 19. 13:20
 13/43 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagytok büszkék arra, h magyarok vagytok? Szégyen...
2011. márc. 19. 13:22
 14/43 tetris ***** válasza:
70%

Aki így vélekedik a szülőhazájáról, annak tényleg jobb külföldön.

Ez a nyomorult kis ország valóban nem tejjel-mézzel folyó Kánaán, de azért mégiscsak a mi hazánk.

A történelem sorná honfitársaink ezrei az életüket adták a hazáért.

A kérdés, amit feltettél kedves kérdező felér egy hazaárulással.

2011. márc. 19. 13:24
 15/43 anonim ***** válasza:
52%

ma 13:22

Nézd a történelmemre büszke vagyok, de 1900- napjainkig tartó időszakra nem!

Trianonnal meghalt Magyarország is.

Erre legyek büszke ami ma van? Viccelsz?

2011. márc. 19. 13:24
 16/43 anonim ***** válasza:
48%
Hát akkor menjél Szerbiába és vegyél sört! Ülj egy bódé elé, és siránkozzál, h milyen szar az életed, de azért majd egy sörre mindig futja! Boldog lehetsz!
2011. márc. 19. 13:25
 17/43 anonim ***** válasza:
78%
Igazold az állításodat és győzz meg, hogy miért ! Szégyenkeznem kellett és nem azért mert magyar vagyok, hanem azért, mert a magyar volt a munkavezető és azok kihajtják a tehénből a borjút csak azért, hogy a pénzük meglegyen. Ilyen alapon szégyelltem a magyar mivoltomat.Érdekes, hogy ezt a honiak is szóvá tették és leginkább nekik volt szemet szúró.
2011. márc. 19. 13:26
 18/43 anonim ***** válasza:
71%

ma 13:25

Oké honfitársam, te meg majd szálanként tépd ki a hajad amikor meg akarod venni az első lakásodat vagy házadat.

2011. márc. 19. 13:26
 19/43 anonim ***** válasza:
89%

"Trianonnal meghalt Magyarország is.

Erre legyek büszke ami ma van? Viccelsz?"

De ha teszem azt helyreállna az ország mindenféle értelemben, akkor te lennél hirtelen a büszke magyar hazafi -.-

2011. márc. 19. 13:29
 20/43 anonim ***** válasza:
94%

Akinek nem tetszik, elmehet. Megmondta Feri is. Akkor felháborítónak tartottam, de most megértettem, miért mondta.

ui: én nem szégyellem magam

2011. márc. 19. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!