Miért nem akarok taulni? 14/F
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a berúgokmintazállatdevagány lesz típus, kitűnő tanuló vagyok.Csak sokszor semmi kedvem nincs tanulni, inkább leülök a gép elé, elmeek konditerembe, lógnék másokkal, barátaim nem nagyon vannak, csak az oszt társak, akikkel úgy néha elvagyok.Megtanulom amit kell, meg ötös vagyok mindig, de mostanság becsúszik 1-1 4-es és anya nem bírja a 4-eseket, kapok érte, de csak szóban.Alig várom, h hazajöjjek a suliból, mert utálom. Hogy vegyem rá magamat a tanulásra, mert mindig mást akarok csinálni. Megvolt a felvételi, de akkor is. Fel isv ettek igaz, mostmár senki sem tanul, csak 1-2 ember, és én is vagyok olyan ,,okos" h tanulok.. Nem akarom lerontani magam 4-esre, mert kitűnő akarok leni, csak nincs kedvem tanulni.. :/2011. márc. 18. 21:38
1/6 anonim válasza:
4-esért megszólnak? :O
Azigen.. Amúgy a 4-es még nem rossz, főleg hogyha most mentél középiskolába.
2/6 anonim válasza:
Haver nem akarlak elkeseríteni de középsuliban még ennyire se lesz mikor már lesz barátnőd stb.
3/6 anonim válasza:
Ez így igaz velem is hasonló a helyzet általánosba simán ment minden tényleg alig kellett tanulnom erős 4 es átlaggal végeztem, átkerültem gimibe és hát ott sokkal többet kell tanulnod főleg 9. be aztán 12 amikor érettségire készülsz, van barátnőm is sok óráim voltak örültem ha hazaértem 4re akkor kaja pihi barátnőmhöz átjártam ritkán aztán vége is lett a napnak. Nem a kedved akarom elvenni csak készülj fel hogy ez várható
4/6 anonim válasza:
Fordítsuk meg. Mi által akarhatnál tanulni?
El kell érned a jó jegyet, hogy a barátnőd fölnézzen rád.
Ha tanulsz, nem kell végig idegeskedni a napokat a dolgozatjegy miatt. Meg kell ismerned a Világ Folyamatát, mert másképp nem tudsz eligazodni benne. Meg különben is annyi érdekes dolog van! És annyi gyönyörű vers! Mindent tudnom kell, nem titkolhatják el előlem.
5/6 anonim válasza:
Ha nem leszel kitűnő, hát nem leszel. Én sem voltam, és elvégeztem az egyetemet. Szerezz barátokat, foglalkozz a lányokkal.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, am még nem vok 9-es annak aki félreértette, a verseket nem csípem, inkább zene.Háát.. majd meglátom, mindenesetre kösz még 1x. ;)
2011. márc. 19. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!