Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha iskolában...

Mi a teendő, ha iskolában "megszívatnak" valakit? Hogyan álljon bosszút a kissrác?

Figyelt kérdés
Szegényke kis elsős gimis diákot (fiút) a végzősök amolyan szivatásból, poénnak szánva beráncigálták a lány wc-be, oda kötötték a radiátorhoz, lehúzták a gatyáját és ott hagyták. És az a durva, hogy egy csomó lány nagyon jót röhögött ezen, csak a második órán tűnt fel, hogy hiányzik valaki, és akkor szabadították el onnan szegény kissrácot. Hát gondolhatjátok alaposan beégett, elsüllyedt szégyenében, és nem kevés lány előtt, szerintetek hogyan lehetne ezt megbosszulni? Mert bármilyen furcsa, "hivatalosan" nem lett belőle ügy az iskolában, szóval valami alternatív megoldás kellene neki. Persze legszívesebben a negyedikes diákot látná ugyanígy kikötve egy órára a csajoknak, de hát ő ehhez kevés. Van ötletetek?
2009. febr. 21. 22:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég mocsok dolog, egyébként nem értem, ha mindenki tud róla, a szülők, vagy az igazgató, tanárok, miért nem lépnek ? ez a kikötözés már bűncselekmény!
2009. febr. 21. 22:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát halljátok mik mennek manapság sulikban ....

Ez úgy tűnik belefért abban az iskolában a "jaj de jó poén" kategóriába ...

2009. febr. 21. 23:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyébként dehogy tudnak róla a szülők! Gondolod a kissrác el merte mondani? Nem, én nem az anyukája vagyok, én máshonnan tudom.
2009. febr. 21. 23:01
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyenekből lesznek a Jason Voorhees-ek
2009. febr. 21. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos szerintem ezt egyáltalán nem kell szégyelleni! Irány a rendőrség és simán megtenni a feljelentést személyi szabadság korlátozásáért, közszeméremsértésért, kínzásért. Tanú volt elég (a benyitó, nevető lányok pl.) Ja és rájuk odaillik még a segítségnyújtás elmulasztása is. Valszeg nem fogják letöltendőre ítélni egyikőjüket sem, de egy felfüggesztett még belefér halmazatiként. Azt akkor majd meglátjuk, hogy tényleg olyan vicces volt-e. He-he! Lehet még a suliból is menesztik. Ennél jobb bosszút úgysem talál, mert ha valami durvább dologgal próbálkozik és setleg balul sül el akkor őt csukhatják le önbíráskodásért. Ez szerintem bőven elég, hogy a kikötözőnek elvegye a kedvét az ilyesmitől és jól letörik a szarvát neki.
2009. febr. 22. 03:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te kije vagy a kissracnak, de fogd meg a kezet, es menjel be vele az igazgatohoz! Eges? Majd lesz annak eges, aki ezt megcsinalta.

Ha nem leptek, marpedig surgosen, akkor tovabbra is szivatni fogjak ot, ha nem szol senkinek, oszinten mondom nem is sajnalom mar. Azert ilyet megtenni valakivel, es meg hagyja is, nem csinal semmit????

A fejhez, tehat az igazgatohoz kell menni, es akar meg az iskolat is jol lejaratni, hogy ilyen dolgok megesnek ott. Az igazgatonal ne hagyjatok, hogy lerazzon benneteket.

Segits a kissracnak te, ha ennyire nyuszika, es fel.

2009. febr. 22. 05:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, nem értek egyet ezzel, a kissrác pontosan elfelejteni szeretné a dolgot, sőt talán el is felejtette, nemhog ybele menni egy 5 évig tartó eljárásba, szembesítésekbe és stb, szerintem ezerszer nagyobb kárt okoznánk neki, ne vicceljetek már.

Egyébként pedig senkije nem vagyok, szóval én nem tudnám megfogni a kezét, csak hallottam és feltettem a kérdést. Persze, erre egy felnőtt nyugodtan mondja, hogy nem kell szégyelni, de a 15 éves kamasz nem hiszem hogy így gondolná.

Egyébként úgy tudom téma már lezárva mostanra a suliban, hozzám jutott el későn a hír.

2009. febr. 22. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Majd tanulsz meg az eletben, nem igy kell a dolgokat elrendezni, hogy homokba dugjuk a fejunket. Persze, aki szereti hogy megalazzak, azt meg is fogjak alazni.

Ha nem szol, tovabbra is szivatni fogjak ot, hiszen kovetkezmenyek nelkul megusszak a "nagyfiuk" a dolgot.

2009. febr. 22. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

És nem csak őt, másokat is.

A kissrác meg végzős diákként fogja ugyanezt megcsinálni a kicsikkel, mert ez szoktt lenni!

2009. febr. 22. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha szeretné elfelejteni akkor te miért gondolkozol helyette a "bosszún"?? azt gondolod, abból jól jönne ki??!!
2009. febr. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!