Mi a teendő, ha iskolában "megszívatnak" valakit? Hogyan álljon bosszút a kissrác?
Hát halljátok mik mennek manapság sulikban ....
Ez úgy tűnik belefért abban az iskolában a "jaj de jó poén" kategóriába ...
Nem tudom te kije vagy a kissracnak, de fogd meg a kezet, es menjel be vele az igazgatohoz! Eges? Majd lesz annak eges, aki ezt megcsinalta.
Ha nem leptek, marpedig surgosen, akkor tovabbra is szivatni fogjak ot, ha nem szol senkinek, oszinten mondom nem is sajnalom mar. Azert ilyet megtenni valakivel, es meg hagyja is, nem csinal semmit????
A fejhez, tehat az igazgatohoz kell menni, es akar meg az iskolat is jol lejaratni, hogy ilyen dolgok megesnek ott. Az igazgatonal ne hagyjatok, hogy lerazzon benneteket.
Segits a kissracnak te, ha ennyire nyuszika, es fel.
Ne haragudjatok, nem értek egyet ezzel, a kissrác pontosan elfelejteni szeretné a dolgot, sőt talán el is felejtette, nemhog ybele menni egy 5 évig tartó eljárásba, szembesítésekbe és stb, szerintem ezerszer nagyobb kárt okoznánk neki, ne vicceljetek már.
Egyébként pedig senkije nem vagyok, szóval én nem tudnám megfogni a kezét, csak hallottam és feltettem a kérdést. Persze, erre egy felnőtt nyugodtan mondja, hogy nem kell szégyelni, de a 15 éves kamasz nem hiszem hogy így gondolná.
Egyébként úgy tudom téma már lezárva mostanra a suliban, hozzám jutott el későn a hír.
Majd tanulsz meg az eletben, nem igy kell a dolgokat elrendezni, hogy homokba dugjuk a fejunket. Persze, aki szereti hogy megalazzak, azt meg is fogjak alazni.
Ha nem szol, tovabbra is szivatni fogjak ot, hiszen kovetkezmenyek nelkul megusszak a "nagyfiuk" a dolgot.
És nem csak őt, másokat is.
A kissrác meg végzős diákként fogja ugyanezt megcsinálni a kicsikkel, mert ez szoktt lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!