Benneteket nem bosszant az operabál?
Sose voltam, és valószínűleg sose leszek operabálon. Tv-t nem nézek, így fogalmam sincs, mi van ott.
De nem is érdekel, mit csinálnak. Telik rá? Ki nem szarja le? Most ennyi erővel te internetezel, miközben Afrikában sokan elektromos áramról sem hallottak. Miért nem mondod vissza az előfizetést, és utalod nekik inkább a pénzed?
utolsó válaszolóval értek egyet ...
vannak szegények és gazdagok. ez az élet rendje. és konkrétan lef.som hogy ki mit hol csinál. Az a lényeg hogy én és a szeretteim jól érezzük magunkat ott ahol vagyunk.
Megvallom, nem tartozom a szegényebb rétegek közé, megtehetném, de engem speciel a sznobság az ami idegesít, nem bírom elviselni a sznob embereket. Sokkal jobban érzem magam egy haverral egy este együtt tv-zve elökörködni mint egy ilyen bálban villogni.
Higgyétek el a pénz és a sznobság nem mindig jár ám együtt, csak sajnos sokszor ....
Üdv: Tamás
szerintem nem róhatod fel senki másnak az államon kívül a szegénységedet, és akinek van rá pénze és nem gatyásodott le, miért ne rendezhetne bált, vagy mehetne el rá? az általános szegénység kedves gyurcsány barátunknak és az ő haverjainak köszönhető, akik ahelyett, hogy a saját kis pár millás fizetéseikből faragnának le, hogy spóroljanak, az ország érdekében(pedig tudtommal mi vagyunk az ország) a mi torkunkat szorongatják, hogy köpjük ki az utolsó százasunkat is, ami megmaradt a hétre... de azok, akik talpon tudtak maradni és nem lopásból, csalásból, hanem szerencséből vagy csak simán sikeresek, miért kellene, hogy a vállukra vegyék a többiek gondjait? én csak simán irigylem őket, de nem haragszom rájuk, ha megtehetik, ők nyugodtan élvezzék az életet... senki nem róhatja fel nekik... az operabált nem a parlament rendezi és nem az állam, hanem egy külön intézmény...ha ennek az intézménynek van rá pénze, miért ne rendezhetné meg...ráadásul ez a dolga.. akkor ennyi erővel zárjanak be a színházak, mert az emberek a mai világban ne menjenek színházba meg moziba mert fölösleges pénzkidobás...
ja, és egy olyan emberke voltam akinek a párja már másfél éve munkát keres, és anyámtól csak hetente egy ezrest tudok kikoldulni kettőnknek,más pénzforrásunk pedig nincs... tehát nem a gazdagok közé tartozom...
szerintem az egy büdös sznob, aki elmegy egy(több) kva drága operabálra, élvezi is...
Persze úgy éli le az egész életét, hogy amerre csak tudja, szórja a pénzt,(mert kínjában nem tud mát mit csináni vele)
Aztán meg ahol csak tud, alázza és magasról ívelten lesz@rja a szegényeket.
amúgy egyszer láttam a tv-ben, és naon idegesítő...
Hát ez az én véleményem:)
Az elektromos áramról dumálónak pedig csak annyit, hogy mindenki éljen azzal amit kapott az Istentől és ne úgy LOPKODJA a pénzt mint azok szarf.szú gazdagok, akik szószoros értelmében ÜLNEK a "munkahelyükön" és milliókat keresnek. Mások egy teljes napot keservesen végigdolgoznak, mégsem kapják meg az ő fizetésük nyolcadát sem.
az afrikaiaknak nem adatott annyi lehetőség, mégis élnek azzal amit kaptak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!