Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szegényekr...

Mi a véleményetek a szegényekről nem utáljátok őket?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék gazdag lenni nem tudnék a szegény rokonaim szemébe nézni az ő szemükbe aki gazdag az egy naplopó féreg :D:D
2011. márc. 15. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Tőlem megkapta a zöld pacsit... :)
2011. márc. 15. 16:56
 12/24 A kérdező kommentje:

Nektek talán tetszik hogy isten tudja hányan élősködnek a fejeteken?? Mennek nyaralni egyesek a pénzetekből amiért izzadtan büdösen mentek haza ők meg szívogatják a jéghideg coca-colát {kár hogy nem a morzsi kutyám micsodáját szivják} kis nyaralócskájukban légkondi mellett...

De hát látom nektek ez tetszik és le se nézitek őket.

Mindenki a segélyeseket bántja pedig vannak köztük olyanok akiknek van egy tucat szakmája érettségije esetleg diplomája és szerintetek ők a bélféreghez haszonló élősködők hát pont hogy nem kikérem magamnak meg a többinek is ...

2011. márc. 15. 17:01
 13/24 A kérdező kommentje:
ja és nem vagyok roma ha valaki kérdezné ...
2011. márc. 15. 17:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ne haragudj, de pont az ilyeneket utálom, mint te. Akiben annyi intelligencia nincs, hogy gazdag és gazdag között különbséget tudjon tenni... de veled sem az a baj, hogy nem vagy gazdag, hanem hogy rosszindulatú és buta vagy. Sajnálom.
2011. márc. 15. 17:04
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem beszélve arról hogy a gazdagok zabálják a védett állatokat is mert nem tudják mire költeni a pénzüket..

Szarvakért szőrért uszonyokért őlnek állatokat hogy a gazdagok igényét kielégítsék. Na ehhez szóljatok hozzá normális dologra nem bírja költeni a pénzt akkor ORVOSLAT: max 250000 ft fizetés. ÉN LOPNÉK EGY SZAROS TÚRÓ RUDIT LECSUKNÁNAK {nem vagyok rászorulva csak irom}3 napra és ha szadista őrt kapnék akkor szétverné a pofámat mind a 3 nap. Egy MILLIÁRDOS HA SIKKASZT PÁR MILCSIT BECSUKJÁK MAX EGY MAGÁNBŐRTÖNBE AMI KÍVÜLRÜL BŐRTÖN BELÜLRŐL SZÁLLODA...

2011. márc. 15. 17:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ti értitek ez miről beszél?
2011. márc. 15. 17:20
 17/24 A kérdező kommentje:
arról hogy egyes gazdagok senkit és semmit nem becsülnek meg
2011. márc. 15. 17:22
 18/24 A kérdező kommentje:
engem is egyszer lenézett egy gazdag patkány és a csicskámmá tettem úgy megvertem amiért röhögni merészelt hogy ha meglát akkor előre köszön ha ráóbégatok akkor menekül jó kiskutya lett belőle ha annya nem nevel meg egy gazdagot akkor nekünk kell :D:D
2011. márc. 15. 17:24
 19/24 anonim ***** válasza:
62%

Azért vannak, akik megdolgoztak a pénzükért, én azt gondolom... Nekem még nincs, de rajta vagyok, hogy legyen... De tisztázzuk, hogy azokról beszélsz, akik jól élnek, vagy a milliárdosokról? Mert azért a kettő között jó nagy a szakadék... De mintha ez neked fel sem tűnne...

Az IQ szintedhez meg nincs hozzáfűzni valóm, magáért beszél...

2011. márc. 15. 17:43
 20/24 anonim ***** válasza:
62%

féltékeny vagy. Az ilyet utálom.

Igen, vannak olyan gazdagok, akik csak lenyúlják a másikat. Azzal, hogy itt mocskolod őket, te is csak arra a szintre süllyedsz. 10 ember kell pártalapításhoz, hajrá, ha annyira változtatni akarsz...

2011. márc. 15. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!