Mi a véleményetek a szegényekről nem utáljátok őket?
Nektek talán tetszik hogy isten tudja hányan élősködnek a fejeteken?? Mennek nyaralni egyesek a pénzetekből amiért izzadtan büdösen mentek haza ők meg szívogatják a jéghideg coca-colát {kár hogy nem a morzsi kutyám micsodáját szivják} kis nyaralócskájukban légkondi mellett...
De hát látom nektek ez tetszik és le se nézitek őket.
Mindenki a segélyeseket bántja pedig vannak köztük olyanok akiknek van egy tucat szakmája érettségije esetleg diplomája és szerintetek ők a bélféreghez haszonló élősködők hát pont hogy nem kikérem magamnak meg a többinek is ...
Nem beszélve arról hogy a gazdagok zabálják a védett állatokat is mert nem tudják mire költeni a pénzüket..
Szarvakért szőrért uszonyokért őlnek állatokat hogy a gazdagok igényét kielégítsék. Na ehhez szóljatok hozzá normális dologra nem bírja költeni a pénzt akkor ORVOSLAT: max 250000 ft fizetés. ÉN LOPNÉK EGY SZAROS TÚRÓ RUDIT LECSUKNÁNAK {nem vagyok rászorulva csak irom}3 napra és ha szadista őrt kapnék akkor szétverné a pofámat mind a 3 nap. Egy MILLIÁRDOS HA SIKKASZT PÁR MILCSIT BECSUKJÁK MAX EGY MAGÁNBŐRTÖNBE AMI KÍVÜLRÜL BŐRTÖN BELÜLRŐL SZÁLLODA...
Azért vannak, akik megdolgoztak a pénzükért, én azt gondolom... Nekem még nincs, de rajta vagyok, hogy legyen... De tisztázzuk, hogy azokról beszélsz, akik jól élnek, vagy a milliárdosokról? Mert azért a kettő között jó nagy a szakadék... De mintha ez neked fel sem tűnne...
Az IQ szintedhez meg nincs hozzáfűzni valóm, magáért beszél...
féltékeny vagy. Az ilyet utálom.
Igen, vannak olyan gazdagok, akik csak lenyúlják a másikat. Azzal, hogy itt mocskolod őket, te is csak arra a szintre süllyedsz. 10 ember kell pártalapításhoz, hajrá, ha annyira változtatni akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!