Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a ' gender irányza...

Mit szóltok a ' gender irányzathoz'? Amely szerint egy gyermek, ha felnő, majd eldönti nemétől függetlenül, hogy fiú akar lenni, vagy inkább lány?

Figyelt kérdés
Már több oviban és iskolában ez szerint nevelik a gyerekeket. Én személy szerint azt szeretném, hogy a kislányom lány legyen, a kisfiam pedig fiú!
2009. febr. 21. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Megvallom nem tudom, de felkutatom Neked.

Viszont amit mondtam tv-műsort, nos ott a műsorvezető be is mutatta, csak én hülye nem írtam fel a címét, pedig engem is érdekelne egyébként közelebbről mégis hogyan közelítik meg a témát.

Én kifejezetten örülnék, ha lenne egy olyan könyv, ami egyáltalán a szexualitás kérdését feszegeti, mert valahol egy borzalom, hogy míg minden normális országban már általános iskolai oktatásba be van építve, itt nálunk meg persze sehol semmi. Miért vagyunk mi ennyire tabukkal teli nép? Pedig emlékszem én arra, amikor a mi gimink anno meghívott két pszichológust csak egy előadás erejéig, és a vicc az volt, hogy míg a diákok nagyon élvezték, hogy végre valaki nyíltan beszél mindenről, addig a kedves pedagógusok zöme alig várta, hogy vége legyen, mert egyszerűen kényelmetlenül érezte magát. Hát ez az ami nagyon szomorú !!

Ha megvan a cím, beírom. Üdv.

Kriszti

2009. febr. 23. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz?

[link]

2009. febr. 23. 10:42
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Sztem király ez az irányzat, annyiban mindenképpen, hogy a fiatalokat gondolkodásra készteti. Na meg aztán elvégre a saját élete felett hadd döntsön mindenki saját maga, nem?
2009. febr. 24. 16:06
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

Hát persze utolsó. Holnaptól legyél mondjuk kecske. ... Értelmi szinted amúgy is megvan már hozzá. Az orvostudomány meg ugye csodákra képes. :))

Hiszen lehetsz minden, ami csak akarsz. Előtted az élet! :D

2009. febr. 24. 20:35
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Biztos én értelmeztem rosszul, de itt nem különböző fajok közti választásról van szó, tehát az értelmi szintet nálad lehetne megkérdőjelezni ezzel a kecske-dologgal mert ezek szerint nem tudod miről van szó.

Szerintem továbbra is király, tök jó, valami újítás.

2009. febr. 24. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja és szabad országban élünk legalábbis azt hazudjuk, nem ? Kinek miért fáj az ha eg ysrác lány akar lenni vagy egy lány srác ? Na erre valami értelmes válasz?
2009. febr. 25. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Kriszti! Mikor írod be a könyv címét? Várom nagyon!
2009. febr. 27. 08:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Legalább annyira mint amennyire én ...

Nézd, mi értelme lenne hazudnom, hidd el, pont kifogtam a műsort a hírtv-n, és ott tartották a magasban úgymond, bemutatták, ott is persze mint egy újdonságot, hogy lám megjelent, és ha jól emlékszem azt mondták, hogy egy kiegészítő tankönyv, de látod azt se tudom, hogy ezt egyáltalán melyik korosztálynak szánták. Úgyhogy próbálom, de nem könnyű, már írtam a hírtv-nek emailt, de nem válaszoltak, amint megvan, beírom !!!!! Hidd el, én is meg akarom szerezni !!!

Kriszti

2009. febr. 27. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez szörnyű és Istenellenes. Isten fiúnak vagy lánynak teremti az embereket, nem te döntöd el, hogy melyik vagy. Az olyan szülők és emberek akik ezt támogatják elmebetegek.

Isten azért pusztította el Sodomát és Gomorát, mert annyira el volt már züllve, hogy Isten megharagudott rájuk. Ott is dúlt a homoszexualitás. És Isten elpusztította őket.

Ha ez elterjed a világon, akkor annak szörnyű vége lesz. Ez már annak a jele, hogy a világ a vége fele jár, és egyre jobban közeledik az Antikrisztus ideje.

Rettenetes, hogy a mi gyerekeink is ki vannak téve ennek a szörnyűségnek. Nem adhatod be az óvodába, mert ott már ki tudja miket ragasztanak rá. Az óvónőnek már nem lesz szabad kisfiúnak vagy kislánynak szólítania a gyereket. A gyerek teljesen zavarodott lesz. Így is tele vannak már a elmegyógyintézetek és úgy látszik, hogy még nagyobb lesz a kereslet a pszichiáterekre..

2011. jún. 12. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!