Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok a ' gender irányza...

Mit szóltok a ' gender irányzathoz'? Amely szerint egy gyermek, ha felnő, majd eldönti nemétől függetlenül, hogy fiú akar lenni, vagy inkább lány?

Figyelt kérdés
Már több oviban és iskolában ez szerint nevelik a gyerekeket. Én személy szerint azt szeretném, hogy a kislányom lány legyen, a kisfiam pedig fiú!
2009. febr. 21. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
undorító,beteges.
2009. febr. 21. 16:28
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Undorító, betegses, és káros a személyiség fejlődésére, a nemi szerepeket gyerekkorban kezdik el az emberek elsajátítani!

Még nem is hallottam erről, de aki ezt kitalálta, meg aki ezt engedi, azokat be kéne zárni.

Így is kétségbeejtően elmosódtak a határok, elég csak a szembelógóhajú tinikre nézni...

És a kedves nevelők hogy magyarázzák meg annak a fiúnak, aki úgy dönt, hogy lány akar lenni, hogy nem lesz cicije meg menszesze és sose szülhet? Micsda agyrém!!!

2009. febr. 21. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
99%
Nem értem, miért csak azt döntheti el, hogy fiú akar lenni, vagy lány? És ha nem is emberként szeretne élni, hanem zsiráfként vagy kacsaként? Ez a személyi jogok megtépázása...:))))
2009. febr. 21. 17:08
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Hát, ez szánalmas, de sajnos ide "fejlődik" a világ... Ez inkább degeneráció...

Remélem, ha nekem születik majd gyermekem, nem fog elém állni egy szép nap, h "anyu, én kislány vagyok, de kisfiú szeretnék lenni" vagy az ellentettje.

És azok, akik ezt támogatják, eldöntötték már, h mik szeretnének lenni?!

2009. febr. 21. 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek szerintem nincs realitása, tehát értelmetlen, ill. maga atémakör értelmetlen. Természetesen ha transzexuálisnak érzi magát, akkor el kell fogadni, hiszen van ilyen, nem tehet róla, de azért akárhog yis fejlődiünk ide meg amoda, az emberek 99,9999 %-a nagyon is tudja, hogy ő fiú avagy lány.
2009. febr. 21. 22:55
 6/19 A kérdező kommentje:

Akármennyire is értelmetlen és realitás nélküli, akkor is létező, sőt egyre jobban terjedő (!!) irányzat ez.A gyerekek pici korukban sajátítják el a nemi szerepeket.

Nem is tudjuk, milyen módon nevelik őket némelyik oviban, vagy iskolában.

2009. febr. 22. 08:56
 7/19 A kérdező kommentje:

Hatalmas erővel tör előre Amerikában és Európában a gender mainstreaming-nek nevezett ideológia, amely pusztán társadalmi konvenciónak tünteti fel az ember biológiai nemét.

A női és férfi identitást megszüntető, a házasságon, családon alapuló társadalmat aláásó irányzatról szól Gabriele Kuby szociológus könyve.

2009. febr. 22. 09:08
 8/19 anonim ***** válasza:

Ez az irányzat egyáltalán nem tör előre. Egy ideje megvan, akkor ugrott egyet, majd azóta stagnál.

Egyébként melyik óvodában és iskolában nevelik így a gyereket?

Mondhatnál példát, mert én még egyetlen ilyennel sem találkoztam, holott pedagógus vagyok!

2009. febr. 22. 10:02
 9/19 anonim ***** válasza:
25%

Hát akkor nem vagy elég tájékozott pedagógus, ugyanis most már egy tankönyv is létezik iskolások szomára, amelyben ez benne van (Magyarországon!).

Egyébként pedig úgy tudom (konkrétan most nyilatzkoztak róla) Németországban óvodákban is folyik már egy általában vett "nemi identitásnevelés", valljuk meg, azért ennek megvannak az előnyei. És mindössze csak annyira tör előre és annyira van jelen, hogy pont most is erről van egy vitaműsor a tv-ben :-)

Én egy valamit azért baromira nem értek:

Beszélnek gender-ideológiáról, homoszexualitásról, egyáltalán nemi identitásról, pedofiliáról, nagyjából erről azt hiszem, de könyörgöm, erről miért egy színművész és egy akármilyen szerzetes??? Mi ez?? Miért nem pár szociológussal és pár pszichológussal folytatnak erről értelmes vitát ahelyett, hogy azt hallgatom, hogy "mert Ádám és Éva ...blablabla". Az én szememben ez az ami felháborító! A tudományt miért akarjuk takargatni? Nem a tudományos tényeket kellene elő hozni az ifjúságnak ahelyett, hogy egy adott vallási meggyőződés hülyeségeit hajtogatni?? Komolyan mondom, nagyon fel vagyok háborodva, és ilyen is csak nálunk képzelhető el. Ezt csak azért mondom, mert éltem az úgynevezett nyugatom is, láttam pl a homoszexualitásról ott is vitaműsorokat ill. egyáltalán a nemi identitásról heti felvilágosító műsorokat adtak fiataloknak, és rendkívül hasznosak voltak ezek nyilván, hiszen egy fiatal valóban a tudományból szerzi az információit, nagyon nyitottan a lehető legilletékesebb személytől értesül, ugyanis én ilyen műsorokban mindig pszichológusokat hallottam nyilatkozni, érdekes módon nálunk mintha divat lenne a tudományos tényeket mellőzni, és nem értem a dolgot. Ha van is ilyen műsor, akkor mi a célja? Mint most ennek? Hogy hülyítsük szegény fiatalokat vagy segítsünk neki egy egészséges személyiség kialakulásában?

ÁÁ, most nagyon kiakadtam ....

Kriszti

2009. febr. 22. 11:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Mi annak a tankönyvnek a címe? Érdekelne nagyon, mert még nem találkoztam vele.
2009. febr. 23. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!