Mit csinaljak most? Ti voltatok ien hejzetbe?
Figyelt kérdés
nyolcadikig nem voltam oan nagyarc mint egyeek de nyolsadik masodik felevetol elkezdtem haladni felfele a ranglistan.
Most kilensedikes vagyok es most eleg jol elhejezkedtem a tarsasagban es mit tudjak esetleg csinalni hogy megfeljeb jussak a "lepcsofokokon"??
elore is kosz az ertelmes valaszokat
2011. márc. 14. 21:20
1/10 anonim válasza:
valószínű változtál valamiben, ami miatt jobban megkedveltek. maradj ilyen, de ne játssz rá a "szerepedre" mert még rosszul sül el. csak add magad és ennyi
2/10 anonim válasza:
Olvass Magyar Helyesírás Szabályait. Garantált siker!
3/10 A kérdező kommentje:
az elso valaszt koszi a masodik valasz kicsit idiota volt
2011. márc. 14. 21:36
4/10 anonim válasza:
szerinem meg a másodiknak van igaza :) Birka
5/10 anonim válasza:
Ja,a helyesírásod elég gáz,de sebaj:D
Am legyél menőő,járjál jó cuccokban stb.
6/10 anonim válasza:
Szerintem meg semmilyen ranglistán nem kezdtél el felfele haladni.Az,hogy pár idióta cigánygyerek királynak tart,mert májerkedsz az lóf@szt sem jelent.Majd ha megverted a suli legkeményebb csávóját akkor talán haladhatsz valahová,csak azt nem értem,hogy mi a f@sznak akarsz ranglistán haladni ahelyett,hogy arra koncentrálnál,hogy legyen normális munkád.Akármilyen elszomorító mostmár évente egy hónapot kell dolgozni a segélyért haver!Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
"Mit csinaljak most? Ti voltatok ien hejzetbe?"
el se olvastam a többit, ez annyira sokkolt. Ne haragudj, ha magadra annyit nem adsz, hogy megtanulj helyesen írni, akkor én nem válaszolok.
9/10 anonim válasza:
nem értem mit vagytok úgy oda a helyesírásért. Ez legyen a legnagyobb problémátok b.meg...első voltam.:))
nah azóta valami hír? kérdező??
10/10 A kérdező kommentje:
vegre valaki aki nem piszkal :P
koszi neked
2011. máj. 18. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!