Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináljak tesztet, voltatok így?

Csináljak tesztet, voltatok így?

Figyelt kérdés
megjött,de korábban,sem cici fájásom nem jelezte sem görcs,azóta sem voltak ilyen tüneteim.Viszont kevesebb van és nagyon sötét színű,a hasam pedig kemény és hiztam is.
2011. ápr. 14. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Csinálj tesztet.

Nekem is megjött és mégis csinálni fogok tesztet, ha elmúlt a vérzés. :) Én sem hiszem el, hogy ennyi tünet mellett, hogyhogy nincs baba?

Persze elhiszem, hogy nincs. De mivel van tesztem több is, miért is ne csináljak egyet? :) Még lehet pozitív. :)

2011. ápr. 14. 11:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Feltétlen. Nekem is megjött, akkor még gyanútlan voltam. (Csak feltűnt, hogy délig aludtam...)Pedig már több hetes terhes voltam. Kb. 4 héttel volt nagyobb a babám, mint gondoltuk a dokival a menzi miatt. Mire uh-ra került sor már 10 hetes voltam. :-)Ha így utólag visszagondolok, a cicim nagyon feszült. De akkor még nem tudtam, miért.
2011. ápr. 14. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!