Kismamák! Akik ovu tesztet használtak: melyik napokon voltatok együtt, amikor sikerült teherbeesni?
Figyelt kérdés
mi a pozitív előtt voltunk egy nappal (este) és a negatív nap (szintén este)
pont a pozitív napon nem :(
így mennyi esély van?
2010. jún. 4. 08:45
1/8 A kérdező kommentje:
úgy tűnik nem sokan használtatok... na mind1, még 2 hét és kiderül
2010. jún. 4. 09:42
2/8 anonim válasza:
Én az első pozitív napon estem teherbe. Ez tuti, mert utána már nem voltunk együtt.
3/8 A kérdező kommentje:
miért volt 2. pozitív nap is? ezek szerint ti sem voltatok akkor már együtt. akkor van esély :)
2010. jún. 4. 10:18
4/8 anonim válasza:
Nekem mindig 2 egymás utáni 2 pozitív napom volt. Drukkolok Neked!
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, meg a drukkolást. :)
2010. jún. 7. 08:53
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt több pozitív napom. Én tuti, hogy a pozitív teszt után pár nappal lettem babás. Én 8 hónap próbálkozás után vettem ovu tesztet és a 2. hónapban sikerült a baba. Ja és elkezdtem szedni a Foreveres Royal Jelly kapszulát, az rendbe tette a ciklusomat. Én is drukkolok Neked!
7/8 anonim válasza:
Szia!Mi már több mint 3 éve próbálkoztunk mindennel és sajnos nem történt semmi.Elkezdtem ovu tesztet használni és a második hónapban sikerült teherbe esnem:-))))))Mi csak a pozitív napon tudtunk együtt lenni.Se előtte,se utána nem.
8/8 A kérdező kommentje:
de jó! gratulálok! kár, hogy előbb nem használtátok
2010. jún. 8. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!