Baj ez? Valaki szerint ez már nem normális dolog, szerintetek sem?
Nem vagyok fent semmilyen közösségi portálon,mert utálom az ilyeneket.Soha nem megyek sehova,suli után egyből hazajövök.
Életemben nem voltam még bulizni,vannak barátaim,de nem megyek velük sehova,ha hívnak sem.Egyszerűen nincs kedvem.Nem szeretek emberek között lenni,ismerkedni,stb.
Anyukám szerint csak túl normális vagyok,az o.főnököm viszont úgy gondolja,hogy ez már nem normális dolog.Ill. nem konkrétan nekem mondta,h nem vagyok normális,csak így általánosságban beszélt,h az,hogy vki soha nem megy sehova,nem normális dolog...
Szóval úgy képzeljétek el,hogy én tényleg SOHA SEHOVA.
Osztálykirándulásra sem akarok menni soha,anya meg azt mondja,hogy ennyire nem szabad zárkózottnak lenni,és ha nem megyek,megver,persze ez csak vicc.:)
Lehet így egyáltalán barátom?
Vagy mivel a sulin kívül nem járok sehova,"nem talál meg"?
Hát én mondjuk msn-ezni sem nagyon szoktam.Havonta egyszer fellépek,akkor is csak rejtve,és csak az unokatesómmal szoktam beszélni.
Az az igazság, hogy partner éppen lenne,szóval nincs bajom a barátaimmal,szívesen vagyok velük,de csak iskolaidőben.
Utána már csak arra vágyom,hogy minél előbb otthon legyek.
Persze ha lenne barátom,vele biztos eljárnék bulin kívül bárhová.:)
Hát utolsó..az a helyzet,hogy én szeretem,hogy más vagyok,mint a körülöttem lévő emberek,és nem akarok megváltozni,és nekem az ilyen típusú emberek szimpatikusak.
Persze az sem,jó,ha az ember éjjel-nappal a gépet nyomja,mert káros,de ha neked ez a jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!