Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A tanár kitalál magának egy...

A tanár kitalál magának egy "kistesót". Ez nem gáz?

Figyelt kérdés

Ofőnkről van szó.

Mindig úgy tudtuk, hogy van egy öccse. Mindig egy csomót beszélt róla, hogy most hogy örül, hogy meglátogatta, milyen jóban vannak, milyen jófej gyerek stb.

Ráadásul utóbbi időben egy két gyerek rendszeresen dumált (de csak elektronikus formában, pl. facebook) a "kistesóval" aki jelenleg külföldön él, és hát mivel tényleg "annyira jófej", csomót beszélgettek vele mindenféléről. De egy páran most kezdtek rájönni, hogy mi van, ha nem is létezik?

Merthogy érdekes módon még soha nem láttuk őt, mert "ma bejött volna XY velem az iskolába, de sajnos más dolga akadt..." vagy "ma jött volna haza külföldről, de törölték a járatot" stb. Meg páran tudják az "öccse" telefonszámát, de érdekes módon még soha nem érték el, tehát a hangját még nem hallották. Az a durva, hogy ebben valszeg a szülei is benne vannak,de ebbe most nem mennék bele.

Valamelyik nap jött volna haza külhonból, de ÁLLÍTÓLAG törölték a járatot. Pár osztálytársam megnézte, hogy valóban így volt-e, de aznap nem töröltek semmilyen járatot, amelyik abból az országból Magyarországra jött volna, szóval...

De ez milyen gáz már??? És miért van erre szüksége? Így is szinte mindent elmondunk neki.

2011. márc. 4. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
kalap úr
2011. márc. 4. 15:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
:-)) Én is Kalap úrra gondoltam egyből. Vagy Columbo felesége, vagy mint Robin Masters a Magnumból.
2011. márc. 4. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:

kalap úr XD XD ez mi nagy már éértem?? XDXDXD:)

lehet h mindig is szeretett volna tesót csak nem kapott és igy potolja h nincs az meg h simán hülye az már más dolog :)

sztem készitsetek neki ilyen kalap ur féle bábot és adjátok oda h öcsi hazajött XDXDXDXDXDXDXDXD

2011. márc. 4. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azt akarja, hogy beszéljetek a "kistesó"val és eközben ő tudjon veletek beszélni... Talán, hogy megismerjen?
2011. márc. 4. 16:01
 5/10 A kérdező kommentje:

xD Kalap úrxD wazeexd

De épp ez az (utolsónak), hogy nagyon jóban vagyunk vele. Mondjuk már aki, én például azért mindig tartottam tőle azt a bizonyos 3 méter távolságot. Nem egy fiúval nagyon jó barátok, együtt járnak ide-oda, például pókerezni, kajálni stb.

Kb mindenkiről tud mindent. Szóval ez nem... értelmes így.

2011. márc. 4. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
vigyázz a tanárodra mert a south parkban is mr garison ratyi énje volt a kalap úr, és mikor bevallota magának h ratyi akkor már nem volt rá szüksége többet, szal ha már nem lesz "öcsi" onnantól ne csak 3 métert tarts :) XDXD
2011. márc. 4. 17:15
 7/10 A kérdező kommentje:
XD B.AzdmegxDxD
2011. márc. 4. 17:23
 8/10 A kérdező kommentje:
de ez most így vicces meg minden, de amúgy szerintem baromi gáz. Ki csinál ilyet? Ez jellemhiba, pszichológiai este vagy nem tudom.
2011. márc. 4. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Általánosban az irodalomtanárunk kitalált magának egy barátnőt, akiről mindig dumált, hogy az ország másik felében lakik, és hogy hétvégén taliznak, stb., mikor bejött helyettesíteni levelet írt neki meg minden, aztán kiderült hogy az egyik falubeli férjes nő szeretője, és ez a "barátnő" nem is létezik. :D
2011. márc. 10. 16:48
 10/10 A kérdező kommentje:
degáz.
2011. márc. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!