Mit tegyek, hogy ne érezzem mindig ezt az új közösségben?
Nem rég egy kisvárosból költöztünk Debrecenbe.. Már neten szereztem arra felé barátokat,most összejárunk.. Mindig előjön egy olyan érzés,hogy én itt "senki"vagyok mert egy kisvárosból jöttem,és közel se vagyunk olyan gazdagok mint azok akiket ismerek..Ezáltal mintha engem kinéznének onnan.. Olyan szokatlan minden :S Nem tudom,miért gondolom ezt igy,de ezt érzem,kezdem egyre kellemetlenül érzeni magam mikor velük vagyok.. :S
Ti mit tennétek a helyemben?Mit gondoltok?
Én semmit. Szerintem csak bebeszéled magadnak. Esetleg elmehetnél pszichológushoz, elbeszélgetni erről.
Amúgy nekem a legtöbb barátom kevésbé tehetős, mint az én családom, de én inkább külön becsülöm őket ezért, hogy a rosszabb körülmények között sem adták fel, hanem eljutottak az egyetemig például. A saját szerencsés helyzetemet pedig nem mutogatom, nincsenek márkás ruháim meg ilyenek, mert semmi okom büszkének lenni a szüleim gazdagságára.
A lényeg, hogy tisztában légy vele: nem az határoz meg valakit, hogy honnan jön, mennyi pénze van, hanem hogy milyen ember.
A kérdésből nem derül ki egyértelműen, hogy abból ered a probléma, hogy a háttered miatt kevés az önbizalmad, vagy abból, hogy a barátaid tényleg a pénz alapján ítélnek.
Próbálj meg valahogyan arról meggyőződni, hogy tényleg ilyenek, vagy az egész csak belőled fakad.
Ha pedig nem az számít nekik, hogy te milyen vagy, hanem az anyagiak, akkor ideje más barátok után nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!