Beszélgetés közben milyen jó dumákat tudnék bedobni,
ami humoros?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen beszólásokat várok, csak amolyan vicces szövegeket, dumákat, hülyéskedéseket.
Pl amikor egy, a lakástól tök távoli helyen valaki felkiált: "Innen látni a házunkat!" -ami elég abszurd, ha mondjuk valaki Bp-n van, de Nagykanizsán lakik :)
2009. febr. 17. 15:34
1/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy volt már hasonló kérdés, de én nem olyasmikre vagyok kíváncsi.
2009. febr. 17. 15:35
2/10 anonim válasza:
beszélgetés közben szerintem beszélgetni kell, nem előre gyártott szövegeket bedobni. Ha ilyenre kényszerülsz, az azt jelenti, hogy képtelen vagy beszélgetni, ami meg szerintem szánalmas.
Inkább beszélegtési témákon törd a fejedet, ne beszólásokon.
2009. febr. 17. 15:40
3/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltan, ne haragudj, hogy ez bántotta a Te lelkedet. Képzeld, én is képes vagyok normális beszélgetésre, csupán érdekelt, hogy milyen ilyen hülyeségek vannak még.
Esetleg valaki értelmes választ? :)
2009. febr. 17. 15:46
4/10 anonim válasza:
Nézz stand up komédiát! KAP, Bödőcs, Kis Ádám... Őtőlük elcsenhetsz egy-két poént. Ha kellő pillanatban elsütsz valami hasonlót, akkor nevetni fognak, még akkor is ha tudják, hogy nem a te poénod volt.
2009. febr. 17. 17:46
5/10 anonim válasza:
Esetleg elsüthetsz vicceket, ami éppen oda illik (tipikusan ilyenek Murphy törvényei is), ha vevők rá, folytatják a többiek is. Az én baráti körömben ezek rendszeresek, pedig mi már 20-30-as korosztály vagyunk zömében.
2009. febr. 17. 18:45
6/10 anonim válasza:
Nem tudom belőlem beszélgetés közben olyan dolgok kijönnek magamtól hogy mindenki dől a röhögéstől ... de nem tudom honnan szedem őket :D
2009. febr. 17. 18:58
7/10 anonim válasza:
Én értem mit kérdez a kérdező :)
Nekem csak 1 ilyen szövegem van. Ha valaki elővesz egy szendvicset vagy egy csokit mindig megkérdezem "Mit eszünk?" és ezen mindenki röhög :D mondjuk így leírva nem tűnik viccesnek de élőben az :)
2009. febr. 17. 19:06
8/10 anonim válasza:
Amikor valaki megy vásárolni a büfébe, boltba, akkor odamondod neki jó hangosan: "Most nem kérek semmit, kösz !"
2009. febr. 17. 19:13
9/10 A kérdező kommentje:
Na, értitek, mire gondolok :)
2009. febr. 17. 19:41
10/10 anonim válasza:
Tudod, azért az a tapasztalatom, hogy a legjobb poénokat az élet gyártja, szóval ami valakinek poénos, mert kötődik valami eseményhez, ami poénosan sült el pont ettől, azt más nem biztos, hogy érti. Ha én itt leírom nektek, hogy "időszelet", valószínűleg nem fogjátok érteni, hogy nekem miért vicces, de nekünk fősulin párunknak nagyon jó poénos helyzet csattanójaként sült el ez a szó, és tudom, hogy bármelyikünknek eszünkbe jut, ugyanúgy nevetünk rajta évek múltán is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!