A TV2 Aktív már megint nagyot alkotott?
A mai Aktívban többek között egy Matisz papa nevű cigányról volt szó, aki fát lopott és ezért 5000 forint pénzbírságra ítélték, meg elkobozták a baltáját. A riport úgy állította be, hogy szegény ember, még az ág is húzza, nincs mivel fűteniük, de a munkát gondolom fölöslegesnek tartják. A riportból kiderül, hogy az említett személynek már van jó pár unokája, az első unokáját a lánya 11(!) évesen szülte, illetve Matisz úr a furcsa beszédstílusán túl még a betűket sem ismeri.
Miért kell egy tolvajt pozitívan feltüntetni?
(várjuk az érintettek hozzászólásait is, persze csak ha el tudják olvasni)
Ez nem teljesen így van, első!
Cigány ember is mehet dolgozni, ez egy teljesen irreális kifogás, hogy "diszkriminájják mer" cigány".
Ha dolgozik, mindegy az arcbőre. Én is ismertem több cigányt is a munkahelyen. A legtöbb kimaradt pár hónap után, de nem azért mert kinézték.
Egyébként pedig legálisan is lehet fát vágni, favágókkal.
Kérdező, nem ismerted az öreget? Majdnem akkora sztár, mint a Győzike!
:)
Szerintem is lehetne legálisan fát vágni (ha már annyira ért hozzá).
Tudom hogy nagy sztár, azt is huszonötször elmondták a tv-ben.Elég baj, hogy valaki a beszélni nem tudásával lesz cölöb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!