Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A TV2 Aktív már megint nagyot...

A TV2 Aktív már megint nagyot alkotott?

Figyelt kérdés

A mai Aktívban többek között egy Matisz papa nevű cigányról volt szó, aki fát lopott és ezért 5000 forint pénzbírságra ítélték, meg elkobozták a baltáját. A riport úgy állította be, hogy szegény ember, még az ág is húzza, nincs mivel fűteniük, de a munkát gondolom fölöslegesnek tartják. A riportból kiderül, hogy az említett személynek már van jó pár unokája, az első unokáját a lánya 11(!) évesen szülte, illetve Matisz úr a furcsa beszédstílusán túl még a betűket sem ismeri.

Miért kell egy tolvajt pozitívan feltüntetni?

(várjuk az érintettek hozzászólásait is, persze csak ha el tudják olvasni)

2011. márc. 1. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
Azzal egyetértek,hogy ne pozitívan tüntessék fel a tolvajlást. Azzal viszont nem,amit írsz,hogy a munkát fölöslegesnek tartja. Még a magyar embereknek sincs munkalehetősége,egy cigánynak pedig semmilyen. Akkor sem,ha akarnának dolgozni.
2011. márc. 1. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem teljesen így van, első!

Cigány ember is mehet dolgozni, ez egy teljesen irreális kifogás, hogy "diszkriminájják mer" cigány".

Ha dolgozik, mindegy az arcbőre. Én is ismertem több cigányt is a munkahelyen. A legtöbb kimaradt pár hónap után, de nem azért mert kinézték.

Egyébként pedig legálisan is lehet fát vágni, favágókkal.

2011. márc. 1. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem ismerted az öreget? Majdnem akkora sztár, mint a Győzike!

:)

http://www.youtube.com/results?search_query=matisz&aq=f

2011. márc. 1. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Szerintem is lehetne legálisan fát vágni (ha már annyira ért hozzá).

Tudom hogy nagy sztár, azt is huszonötször elmondták a tv-ben.Elég baj, hogy valaki a beszélni nem tudásával lesz cölöb.

2011. márc. 1. 21:25
 5/5 napietus ***** válasza:
100%
ez az egész a műsor színvonalát minősíti. nem tudom, mit kell egy tolvajt "sztárolni". kíváncsi vagyok, mit szóltak volna a kedves sajnálkozó riporterek, ha valamelyikük pénztárcáját csenik el...
2011. márc. 2. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!