Mit gondolsz erről a szabad versről?
Én írtam, őszinte véleményeket várok
Kételyek
Most minden tökéletes
Elronthatatlan, mesés
Nincs egy folt sem a ruhán
s a bögrémen sincs törés
De várj
Ha mégis megrepedt a
bögrémen a fényes zománc
Mit tegyek?
Vagy csak képzelem talán?
Elmúlik, begyógyul
a soha nem volt kín,
vagy tovább reped
felhasítva ostoba bőrömet?
Ne szólj,
S én sem mondok semmit.
Inkább legyen csönd e földön
S üljünk némán és vakon
Minthogy a lappangó fájdalom
Kitörjön, s megfojtson egy tavaszi hajnalon.
10:12-es vagyok
Elnézést, elfelejtettem gratulálni, melyet ezúton szeretnék pótolni. Gratulálok!
Még egy kérdést szeretnék föltenni:
Ezek a sorok úgy születettek, hogy egyszerűen összerakosgattad a szavakat, vagy pedig úgy, hogy a személyes életedben átélt események tapasztalatai formázódtak benned szavakká és végül verssé?
Amennyiben az első, úgy ügyes vagy, amennyiben
a második, úgy is ügyes vagy, mivel - ahogy szokták mondani - átjött, de a "sorok között olvasva", egy kicsit "szomorovics" annak a fölismerése, ami/aki a szavak mögött van.
Minden rendben?
Jól vagy?
Még egy kérés!
Most hogy jön a tavasz, esetleg megkérhetnélek, hogy írj erről is egy pársoros verset!
Lehet?
A tavaszos versenyző vagyok!
Köszönöm, érdeklődve várom, de addig is, amíg elkészül a vers, azért vigyázz magadra, nehogy a lappangó fájdalom megfojtson egy tavaszi hajnalon:-)
Tényleg, őszintén várom, úgy hogy jó lenne, ha nekimérgesednél és egy kicsit fölháborodnál pl. azon, hogy még mindig csipkednek a mínuszok és pimaszul föltartóztatják azt várva várt régi jó barátot, akit úgy hívnak, hogy tavasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!