Romák miért nem kapnak munkát?
romák miért nem tudnak el álni dolgozni?
én roma vagyok már lassan egy éve nem tudok el álni dolgozni,szakmám van három is.van éretségim is
A szakmáimban van egy-kétév gyakorlat.
Azzalat az egy év alatt már vagy 90-100 munka helyet néztem meg,sehova nem vettekfel,ha telefonon hivok egy munkát akkor fel vesznek, de ha személyesen be hívnak
minden féle ürügyel le kopintanak,hogy majd kiértesitenek
vagy betelt.
Amióta az önéltrajzomba bele írom hogy roma származásu vagyok.
SE EMAILBAN SE TELEFONON NEM KAPOK VÁLASZT!
üdv/lászlo
Párom (ffi) nem roma, csak alacsony (160cm körüli). Nem kap egy normális munkát sem több, mint 3 éve, pedig irodavezetői végzettsége is van, és habár felmerült bennem, hogy mindez azért, mert nem az átlagos férfi magassággal bír, nem hiszem, hogy egyedül lenne a problémával. Szóval: ne aggódj, őt sem hívják, és biztos vagyok benne, sok 10 ezer embert sem, pedig aztán ő nem írja be a származási lapjára, hogy roma.
bocs, hogy kérdésre vissza kérdezek, de egész egyszerűen nem jöttem rá: mit jelent az el álni?
És ha jól tudom, a romák nem mondják magukról azt, hogy roma, hanem kimondják, hogy cigány, ez ezek szerint nincs így?
Csak alapvetően ezt tapasztaltam, és ne haragudj meg, de felmerült bennem, hogy "kamu" a kérdés. Ha nem, szívélyes elnézésedet kérem :D
Mert nem tudnak elmenni dolgozni. Az esetek 2%-ban
Mert csak lopni, hazudni tudnak. Az esetek 98%-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!