Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Romák miért nem kapnak munkát?

Romák miért nem kapnak munkát?

Figyelt kérdés

romák miért nem tudnak el álni dolgozni?

én roma vagyok már lassan egy éve nem tudok el álni dolgozni,szakmám van három is.van éretségim is

A szakmáimban van egy-kétév gyakorlat.

Azzalat az egy év alatt már vagy 90-100 munka helyet néztem meg,sehova nem vettekfel,ha telefonon hivok egy munkát akkor fel vesznek, de ha személyesen be hívnak

minden féle ürügyel le kopintanak,hogy majd kiértesitenek

vagy betelt.

Amióta az önéltrajzomba bele írom hogy roma származásu vagyok.

SE EMAILBAN SE TELEFONON NEM KAPOK VÁLASZT!

üdv/lászlo

2009. febr. 16. 18:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a többi roma viselkedése miatt.
2009. febr. 16. 19:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az általános rossz megítélés miatt.
2009. febr. 16. 19:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos általánisítanak, előítéleteik vannak a munkaadóknak.

Úgy őszintén amiket most hallani a médiában lehet valami alapja.

De minden elismerésem azért amit elértél, 3 szakma és érettségi, és hogy ilyen kitartóan keresel munkát.

2009. febr. 16. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenük azért mert roma vagy.

Sajnos télen amúgyis pang a munkaerőpiac, a válság miatt pedig inkább küldik az embereket mint felveszik.

Egyik barátnőm is tavaly október óta keres, de semmi...

Szóval szerintem ne gondolj feltétlen a legrosszabbra..

Kitartás!!

2009. febr. 16. 19:38
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A rosszul elvégzett munkára van egy régi magyar kifejezés: "cigány munka". Bizony van alapja... Valljuk be, ha igaz amit leírtál, egy vagy a millióból. A többi - hogy is mondjam - fajtársad(?) elrontja a képet, sajnos a te szerencsétlenségedre... :( Sajnálom
2009. febr. 16. 19:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia László!

Hát sajnos most a magyarok se válogathatnak az állásajánlatok között, ebből az egy szempontból "egy csónakban evezünk"! Köszönjük meg "Főnökeinknek"!

Ne haragudj meg,de amikor én megszereztem az érettségit, nem vétettem ilyen durva helyesírási hibákat, mint Te a kérdésedben!

Kicsit kételkedem a kérdésed őszinteségében!

2009. febr. 16. 20:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsó válaszolóval. Nekem nagyon provokatívnak tűnik a kérdés.

Aki leérettségizett, annak azért ilyen durva helyesírási hibái általában nincsenek. Ha meg igen, akkor nem csoda, ha nem veszik fel sehova.

Egy ilyen helyesírással beadott önéletrajzot én sem foganék el. :S

2009. febr. 16. 20:23
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, hogy az a néhány tisztességes, dolgozni akaró roma issza a levét annak, amilyenek a többi romák általában. Ha olyan vagy, mint írod, akkor te vagy köztük a ritka kivételek egyike. Viszont a munkaadók védelmében: annyi rossz tapasztalatuk volt már, rosszul végzett, de leginkább el sem végzett munka, anyagot ellopják, stb., hogy nem mernek hinni neked. Ez tragédia számodra, de sajnos a közelmúlt történései is azt mutatják, hogy bizony jogos a félelem. Sajnállak, komolyan, nem tudom, mi a megoldás a te esetedre.
2009. febr. 16. 20:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress tovabbra is munkat. Esetleg probalkozz meg kulfoldon, ott lehet hogy azt gondolnak olasz, esetleg arab vagy a kinezeted alapjan.
2009. febr. 16. 20:44
 10/18 anonim ***** válasza:
41%

Tesókám!

Valami hángszer nem megy?

2009. febr. 16. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!