Suliváltás? Mit csináljak ha kiutàlt az osztályom?
Egyszerűen nem birom nagyon utál mindenki az osztályombol mert valaki hazudozik rólam. ès nagyon felkaptam a vizet azon hogy a legjobb(volt) barátnőm azt mondta hogy : retkes görèny menyj a jò büdös pi..ba ès az is zavar hogy ország-vilàg láttára vèrig aláznak facebookon ès hogy a suliba mivan egèsznap na az már több a soknál aláznak ott is. már bőgve járok be reggelenként az iskolába már nem birom ezt 3. Hete megy már. az lenne a legjobb hogyha átmennèk másik iskolába?
Ui: már 4 embert kiutált az oszzályom ezekbe èn nem vettem rèszt.
"A kérdező kommentje:
Az ofőmet nem èrdekli azt mondta hogy oldjuk meg mi!"
Gratulálok b*meg. És csodálkoznak, hogy ennyi depressziós gyerek van.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, Kérdező. Engem is kiutáltak anno, bár akkor még a fb nem volt ennyire elterjedve. Ma már nem tudnák megcsinálni, most már én vagyok az erősebb:)
De az a helyzet, hogy ez lassan divat az iskolákban, különösen általános vége felé. Én is kb. lelkibeteg lettem bele, tudom, milyen nehéz ez. A facebookos dolgot meg különösen undorítónak tartom. Többek között ezt utálom abban a szar oldalban. Elképzelem a sok kis tizenéves p*cst... külön idegesít, ha lányok csinálnak ilyet, szerintem a mai lányok többsége a világ szégyene. Fiúk se jobbak egyébként! Csak azért írom a lányokat, mert mivel én fiú vagyok, nekem közülük kell választanom:D Utálom azt, ha egy lánynak nagy a pofája meg nincsenek erényei. Elküldeném ezeket munkatáborba.
Elnézést egyébként, hogy még nem válaszoltam a kérdésedre. Hát én a helyedben lehet, hogy átmennék. Hidd el, lehetnek ennek kihatásai az életedre. Főleg, hogy már 4 embert kiutáltak. Jó kis osztály lehet, marha büszkék lehetnek magukra. Meg hát az is szégyen, hogy az ofőd nem nyújt semmiféle támogatást... Egyébként meg azt, amit mond, hogy "oldd meg magad, légy erős, stb.", ezt felejtsd el. Ezek akkor működnek, ha legfeljebb 1-2 emberrel van bajod, de ha egy egész csoport száll rád, akkor esélyed sincs. Én a helyedben átmennék.
Egyébként én ezt ma már úgy oldanám meg, ha idáig fajulna, hog átmennék hiperaggresszívbe. Nem vagyok egy izomkolosszus, úgyhogy nálam csak ez segít, de ez elég hatékony:D Ha az ember állandóan pattog mint valami utcavégi cigány, akkor előbb-utóbb békénhagyják, akármilyen kicsi is.
végülis jobb, hogy váltottál sulit? megérte? jobb az osztály, vannak barátaid?:)
csak kíváncsi vagyok, mert én is hasonló cipőben járok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!