Normalis egy ilyen ember?
Figyelt kérdés
Tehat, aupair vagyok, ergo egy csaladnal elek es vigyazok a gyerekukre. Ezen a heten hetfon, anyuka elment a gyerekkel, majd visszajott osszepakolt es ujra elment. A noverehez ment en azt hittem a siszunet miatt. Hazajott apuka, mondtam neki, hogy elmentek a noverehez es hogy osszecsaomagolt. Kiderult, hogy elhagyta a ferjet, 25 ev hazassag utan es elvitte a kislanyt. Kislanynak itt van mindene, kutyaja, apukaja, testvere. Tolem el se koszont, nem adta oda a heti beremet se. A dologhoz hozzatartozik, hogy 7 evvel ezelott o csalta meg a ferjet, de megbocsatott a pasi es igy egyutt maradtak a gyerekek miatt. En most itt maradtam munka es penz nelkul es senkit nem erdekel. Normalis az ilyen? Vakamint, kozvetitiovel jottem es kotelesek kifizetni a 2 het felmondasit es az az elotti hetet, ha szolok a kozvinek o intezkedik, de ugy sajnalom apukat, mert o nem tehet rola es 1000x bbocsanatot kert mar. Ti szolnatok vagy hagynatok a fenebe?2011. febr. 26. 11:38
11/22 A kérdező kommentje:
Masik gyerek 25 eves. :)
2011. febr. 26. 11:52
12/22 A kérdező kommentje:
En ezt a nyomos okot sajnos nem latom, elotte levo nap meg himzegetett, tortat sutott. Soha egy hangos szo nem volt koztuk. Gerinctelenseg igy itt hagyni csapot papot.
2011. febr. 26. 11:54
13/22 anonim válasza:
Téged mindenképpen le kell rendezniük. Kérdezz rá először apukánál, hogy hogyan képzeli a te sorsodat lezárni, ha tárgyalásképtelen akkor kérd a közvetítő segítségét. Egy boltból sem lehet egy áruval sem kilépni, hogy jaj bocs, de megszólat a riasztóm, most feje tetejére állt a világ...
14/22 anonim válasza:
csak én figyeltem meg hogy a legtöbb női válaszoló szerint ha a pasi lép le akkor gerinctelen és menekül a felelősség elől ha a nő akkor meg biztos oka volt rá?
15/22 anonim válasza:
ez hülyeség utolsó: a nő egy lotyó, itt csak a pénzről adunk tanácsot, hogy kérje ki ami jár, mert hajlamosak elfelejteni a járandóságot rendezni
22/L
16/22 anonim válasza:
SZoval anyuka visszajott. Kerd penzed, ha nem adja, hat kkor tudod, hogy ez csak mind egy jatek volt a fizetes kibujasa alol. Gondoltak, mar hetfo ota leleptel volna.
Es most mi van? Tovabb van munkad, vagy? Ha van penuk aupair-re, akkor kb $300 nem szabad hogy gond legyen, meg ha apukanak most rogton alberetbe is kell menni.
17/22 anonim válasza:
Nem Te kerdeztel, hogy husvetra mit vegyel csaladnak?
18/22 A kérdező kommentje:
De, en voltam, hat a dolognak az a resze megoldodott. :)
2011. febr. 26. 12:32
19/22 A kérdező kommentje:
Anyuka nem jott vissza, addig nem hajlando mig itt van apuka.
2011. febr. 26. 12:33
20/22 anonim válasza:
Tojj az egesz problemajukra. Harcold ki a penzed, ne sajnald oket. Eddig jol ment nekik, par szazt ki tudnak fizetni, akrhogy is. ne felejtsd a Tokaji is elhozni, hisz nem kellett nekik. Szerintem ez kamu amit most csinalnak. Nem akarnak fizetni, volt mar ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!