Csak engem bosszant az, ha valaki, vásárláskor a sorban előttem állva, egy pár száz forintos összeget bankkártyával fizet ki, ami sokkal több időbe kerül mintha kp-ben rendezné?
Mindenkit idegesít, mert mindenki rohanna...
DE EZ KORÁNTSEM A VÁSÁRLÓ HIBÁJA, NE ŐT HIBÁZTASD!!!!
Ez a mi vásárlói bankrendszerünk hibája, lassúsága!!!!
Jelezd a bankod felé te is, ha lassú a rendszer, és TE idegesítesz ezzel másokat! Elvileg az lenne a cél, hogy a kártya 100%-ban (!!!) kiváltsa a kp-t...
Hónap végén baromi jól jön,hogy ki tudok csikarni még a bankkártyámról egy kis kajáravalót,meg csokit a lányomnak!
Néha ilyen szomorú a válasz csupán,szóval inkább várj és örülj,hogy Te nem vagy ilyen helyzetben!
M
Szia!
Ha nem muszáj, akkor nem akarok még 10 Ft-t sem kifizetni azért mert KP-t veszek fel egy automatából, ezért én mindenhol kártyával fizetek. Meg az sem elhanyagolható, hogy milyen messze van ATM.
Engem is szokott idegesíteni, de nem a kártyával fizető ember, hanem a pénztáros, mert nem tudja, hogy dugni kell a kártyát vagy lehúzni. Vagy egyszerűen csak a boltra, mert spórolásból 1 telefonvonaluk van, amiről üzemeltetik a két bankkártya leolvasót + arról telefonálnak. Volt, hogy majdnem 20 percet vártam, hogy kifizethessek valamit, mert az üzletvezető épp egyeztetett valamit a szállítóval.
De egy ügyes pénztáros oly sebesen dolgozik, hogy észre sem veszed és máris te kerülsz a sorra.
Engem mondjuk sokkal jobban idegesít, amikor a pénztáros nekiáll számolgatni, hogy mennyi jár vissza. Sokkal nagyobb az esélye, hogy (legyünk jóindulatúak) elszámolja magát.
És akkor még nem találkoztál olyannal, aki a Palm-topjában keresgéli a PIN kódját, de előtte még a telefonjában meg kell keresnie a Palm-top kódját is!
Ez megtörtént eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!