Mi a véleményetek a facebook-ról?
Személyes vélemény lesz: rosszul vagyok tőle, és sok sok veszélyt rejt, és ezzel szeretném egyes embereknek felhívni a figyelmét, hogy az egész élete rá mehet a facebook-ra.
Itt azokra gondolok, akik félmeztelen, meztelen, kompromittáló, és szexuális jellegű képeket tesznek fel.
Vajon tudjátok-e, hogy ezek a képek kihathatnak a jövőtökre? Mind az egyetemi éveitek veszélyben vannak, mind a későbbi álláslehetőségeitek, már, ha lesznek, a képeitek miatt.
Ezeket mind-mind lementhetik, és visszaélhetnek vele, még AKKOR is, ha te letörlöd magad Facebook-ról.
Én nem minősíteni akarom az oldalt, de ti, fiatalok, nektek még dolgotok van ebben a világban, jól gondoljátok meg mit raktok fel, és miket írogattok ki.
Én is fiatal vagyok, de van eszem, és nem teszek fel sehova minősíthetetlen képeket, és nem kockáztatom vele a jövőmet. El nem tudjátok képzelni mikre nem képes a modern technika.... :S:S:S
23N
jah, és honnan tudom, hogy olyan képek vannak, ha nem vagyok regisztrálva? Mert húgom napi szinten mutat felháborítóbbnál felháborítóbb képeket, és bejegyzéseket, ő is teljesen el van képedve.
És, ha valaki lementi, és vissza él vele? Az életben le nem mossátok magatokról, és annyi a jövőtöknek!:(
A facebook a legjooobb.
te az olyan emberektől vagy rosszul, nem magtól az oldaltól. iyleneket találhatsz myvipen is.
énis kivagyok tőlük, de majd ők viselik tetteik következményeit.
igen, de ezen emberek által az oldalt is utálom.
Végül is ezzel az volt a célom, hogy hátha észhez kapnak, ha elolvassák.
Természetesen tisztelet a kivételnek, aki normális képeket tölt fel.
Én aggódom a jövő generációjáért, hisz én is közéjük tartozom:)
azért tettem fel amúgy a kérdést, mert anyu volt húgom szülői értekezletén, és az értekezlet 80%-a a facebook-ról szólt. Felháborodva mondta a tanár, hogy milyen minősíthetetlenül szidják a gyerekek a tanárokat, bele sem gondolnak mit csinálnak!
És nyomatékosan megkérte az ofi a szülőket, hogy igen is ültessék le a gép elé a gyerkőcöket, léptessék be őket facebook-ra, és nézzék át a gyerekek adatlapjait.
Én szeretem a facebookon, mert ezen keresztül olyan külföldi ismerőseimmel lehetek napi kapcsolatban, akikkel amúgy nem biztos hogy tudnék ilyen gyakran beszélgetni. Tetszik hogy lehet reagálni, tetszik hogy lehet képeket megosztani, stb... Én úgy gondolom, aki felelőtlen és képes ilyen jellegű képeket felrakni magáról, az meg is érdemli hogy visszaéljenek vele! A facebook, vagy bármelyik más közösségi oldal nem arra hivatott, hogy meztelenül mutogassuk magunkat, viszont úgy gondolom hogy ha egy érett FELNŐTT ember (mert huszon évesek is csinálnak ilyet) így mutogatja magát, annak sosem fog igazán nagyot visszaütni a képe, hiszen úgy gondolom, aki tanul, akit életre neveltek, és valamilyen "magasabb posztra" vágyik, mint a sarki presszó, annak van annyi esze, hogy nem rak ki magáról ilyen képeket.
Amúgy számtalanszor hallottam már, hogy a legújabb divat az, hogy a munkáltatók személyes elbeszélgetés mellett csekkolnak a közösségi oldalakon is, és különböző dolgokra mennek rá. Pl túl sok bulizós kép, túl nagy családi idill stb. Olyan ember nem kell aki folyamatosan bulizik, olyan ember nem kell akinek 4 kisgyereke van otthon, stb... Én a képeimet abszolút vállalhatónak tartom, ha egy munkáltató emiatt nem venne fel, akkor nyilván nem én vagyok a tökéletes ember, nem is akarok olyan helyen dolgozni, ahol levegőt venni sem hagynak!
Szerintem meg tiszta köcsögség ez a facebook, a sok függővel együtt! Kicsit már túlzás ez a facebook mánia!!
De hát sok láma van!
én is túlzásnak tartom. Pláne, hogy minden második embertől ezt hallom: "like", "likeolom" "facebook fan" jajj :S:S
én el hiszem, hogy jó az oldal, meg sok távoli ismerőssel lehet tartani a kapcsolatot, csak ezek az átvett facebook-os dumáktól a hideg futkos a hátamon, meg az említett emberekről, akik ilyen képeket tesznek fel.
Nekem ennyi elég is volt, hogy ne akarja regelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!