Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek voltak a gimis...

Milyenek voltak a gimis éveid? Azért kérdezem, mert mindenki azzal jön, hogy ez volt élete legszebb időszaka. Az enyémnek eddig ez a legrosszabb.

Figyelt kérdés

Eleve nem jövök ki a kortársaimmal, azt hiszem, mert én túl "régimódi" vagyok. Irritál az, hogy mindenki piál, bulizik (van olyan formája ugyan, amit elfogadok, de általánosságban nem teteszik. Tudom, hogy az ilyen bulik a részegedés és az egyéjszakás kalandok melegágyai). Valahogy még az is irritál, hogy mindenki tud mindenkinek a viszonyairól, mi több még dicsekszenek is vele. Különösen azt tartom furcsának, amikor a tanárok tesznek rá utalást. Valahogy úgy érzem, hogy nekünk nem lenne szabad engednünk, hogy meglássák a mi kis magánéletünket. Gondolom nekik, akiknek már családjuk van meg felelős szülők, rühejesen nézhet ki. Azt is utálom, hogy valakik összejönnek, és akkor körülöttük forog minden. Igen, részben az irigység beszél belőlem, de érzem, hogy ez itt valami több ennél. Ez valahogy olyan... közönséges. Valahogy az az érzésem, hogy mindenkinek el kéne titkolnia az iskolában ezeket és csak iskolán kívül élni egymásnak. (Ez normális?) Hogy"hivatalosabbnak" kellene lennünk. Nem nézem le egyébként a szerelmet, de ezt annyira természetellenesnek érzem. Pl. amikor valakik csókolóznak. Valahogy rögtön az az első ösztönös refelexem, hogy nekem akkor most el kell fordulnom, mert illetlenség nézni, de aztán eszembe jut, hogy kik ők, hogy zavarba hozzanak engem, és ez dühöt vált ki. Egy másik, amit kivált belőlem az az, hogy az illető bunkó, hiszen nem lehet addig beszélni hozzá, másrészt meg ez is a dicsekvés egy formája.

Valahogy azt is érzem, hogy a tanárok néha túl közvetlenek. Itt van például a Facebook. Nekem annyira furcsa, hogy ezen keresztül a tanárok is látják a mi korosztályunk összes hülyeségét. (amit külön utálok, ezek a "partiképek"). Szerintem nem jó ötlet egy közegbe helyezni a tanárokat a diákokkal. Egyébként itt szerintem mi vagyunk a hibások, hiszen a fb elvileg mindenkié, nem a tanárok tehetnek róla, hogy mi ilyenné tettük.

Mit gondoltok a nézeteimről? A múlt században kellett volna élnem? (azért vicces ezt leírni, mert egyébként valóban éltem a múlt században:D). Nem tudok alkalmazkodni? Azért nem szeretem a korosztályomat, mert nagy általánosságban képmutatás folyik (facebook a legjobb példa) mindenki nagyon érzékenynek és intelligensnek akar látszani, de erre rácáfol a valóság; nem bírok azonosulni ezzel a "piáljunk, drogozzunk, bulizzunk, éljük ki magunkat"-szemlélettel és végül idegesít hogy mindenki mutogatja a kapcsolatát.

A dologban egyébként az a rossz, hogy én alapjában véve társasági ember vagyok. De mivel ennyire más vagyok, ezért nem igazán tudok elvegyülni a mai kortársaim között. Egyszerűen nem fogadom el őket, és úgy gondolom, hogy igazam van. És dühít, hogy ők vannak többen és pk élvezik jobban az életet (lévén, ők összetartanak).

Másnak is voltak ilyen gondjai? Mit gondoltok rólam?

2011. febr. 23. 20:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

Az írásodból látszik szerintem,hogy értelmes vagy,ezért én is értelmesen normálisan válaszolok.Nem vagyunk egy típusúak,mert én is rengeteget buliztam gimis koromba,most már nem,mert inkább már a párommal vagyok. De igazából teljesen igazad van,nálunk is így volt,hogy suliban mindig a "menősrácokat" és "menőlányokat" kellett nézni,és azt,hogy hogy viselkednek...igazából most sem értem,hogy pár akkori diáktársam mit képzelt magáról,hiszen ők semmit nem értek el,a szüleik pénzére verték magukat. Nyugi,idővel te is meg fogod találni azt a társaságot,akivel megérted magad,hasonlóan gondolkoznak,illetve tudsz velük civilizáltan társalogni vagy akár szórakozni.

20/L

2011. febr. 23. 21:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

habár én már 2 éve érettségiztem, mindent pontosan így láttam ahogy te.

mindent.

na jó, kivéve, h én nem voltam társasági, pont ezen okokból kifolyólag.

Ez nem régimódiság, erre én már rájöttem. Egyszerűen így van bekódolva párunknak az agya.

most lehet, h megijesztelek, de nálam érettségi után az egész "dolog" csak rosszabb lett (egyetemre járok)

Olyan szinten, hogy már képtelen vagyok elviselni a diákok 99%-át, inkább nem járok be.

bocsi, h ezt mondom, de ha normális akarsz lenni, ha akarsz valaha barátokat, akkor el kell fogadnod, h ilyen a világ.

Én sajnos nem voltam képes rá, teljesen elszigetelődtem mindenkitől. Az emberek 99%-a más mint én. Túltettem magam rajta, de sajna érzem, h már elindultam az őrültté válás felé..

de te még dönthetsz másképp...

2011. febr. 23. 21:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg kell hagyni, hogy jó stílusod van. Sőt egyáltalán nem vagy sablonos. És elképzelem a jövődet, hogy te bizony igenis sokra fogod vinni az életben:) Bár mindig is különcként fognak számon tartani, de ez téged egyáltalán ne érdekeljen. A lényeg, hogy egyedi stílusod van, ami jó:)

Kérdésedre válasz; az én gimis éveim (az utolsó kettő) egyáltalán nem hagyott bennem kedves és jó emlékeket. Hozzád hasonlóan nem tudtam (és nem is) akartam olyan lenni, mint a többiek. Én egy csodabogár voltam a szemükben. A csendességem miatt (és mert figyeltem a tanárra) rögtön rám sütötték, hogy stréber vagyok. Aztán miután néhány hét, hónap alatt kialakult bennük rólam egy kép, utána kölcsönösen, mindenki elvolt a maga világában. Én tiszteletben tartottam az ő szokásaikat (állandó bulizás, és egyéb gyökérkedés...), és ők is tiszteletben tartották azt, amilyen vagyok (hogy nem bulizok, és nem piálok, nem tartok velük). Így ki lehetett bírni a középsulit.

Máshogy nem is lehet. Vagy olyan leszel, mint ők, vagy alkalmazkodsz hozzájuk, de mégsem leszel olyan mint ők (vagyis köztük is vagy, meg nem is), vagy pedig mersz a saját utadon menni:)

2011. febr. 23. 21:17
 14/26 A kérdező kommentje:

" Mindenki azt kezd a saját magánéletével amit akar, és ha őt nem zavarja, hogy mások azon röhögnek, hogy hányadik partnerkapcsolatán van túl, mert kiteregeti a szennyest az iskolában, hát csinálja. "

A szomorú az, hogy ez menővé vált, aki nem ilyen, hülyének nézik. Valóban prűd vagyok -bizonyos értelemben. Egyszerűen nem szeretem ezt a pletykálkodós életformát. Tudod úgy érzem, hogy ha egy kapcsolat nyilvánossá válik, akkor máris elveszett belőle valami. Azt hiszem, a sztárok részben ezért lesznek sokan drogosok és csúsznak le. A "sztárság"-gal ugyanis együtt jár a magénélet megvonása, ami gyakorlatilag egy büntetés is lehetne. Mindenki fog tudni mindenről, ami velem történik magánéleti szinten: akkor mitől "magán"élet? Nem, ezeknek a dolgoknak szerintem két ember közt kell maradnia.

Ó, és arról még nem is írtam, hogy az, hogy legyen valakid, gyakorlatilag követelmény és ellenkező esetben ugyebár impotens vagy. Írtad, hogy nem érted, hogy miért zavar. Hát ezért.

"Azzal viszont abszolút nem értek egyet, hogy a tanár-diák kapcsolatnak csupán a tanulás terén kell működnie. A tanár nem egy rabszolgahajcsár vagy egy hivatalos szerv, ami előtt titkolózni kéne."

Bocs, de nem értem, hogy ebből miért következik az, hogy a tanár "rabszolgahajcsár" lenne. Amúgy szerintem igenis hivatalos. Végül is emberi erőforrást képeznek a jövő számára nem? Az iskola is hivatalos szerv. Az, hogy vannak tanárok, akik emberileg kicsit lazábbak -oké. Nincs vele bajom, de azért a közös sörözést vagy a tegeződést hagyjuk meg a haverjainknak. Valamennyire meg kell tartania szerintem a hivatalosságát, feljebb-állóságát, máskülönben hogyan nevelhetne meg osztályozhatna minket? Titkolózásról szó sincs, egyszerűen nem kötöm az orrára senkinek azt, ami nem tartozik rá.

"A facebook nem képmutatás, mitől lenne az? Senki nem akar megfelelni senkinek, aki pedig meg akar az egy jó nagy barom, mert nem ér el vele semmit."

Hogy a fb miért képmutatás arról külön oldalakat tudnék írni. Gyakorlatilag a tizenévesek játszóterévé vált, itt élik ki a teljes kis világukat, ha valamilyennek látszani akarnak, akkor azt is itt eszközlik. Kedvenceim a nyálas idézetek, az élet szomorúságáról, a rossz emberekről, és az igaz barátokról, amiket az a gyerek ír ki, aki az életben összefekszik fűvel-fával, nem tanul, bunkó éa a képei között ott vannak azok, amikor "megcsöcsörészi" az egyik lánybarátját. Ez most csak egy fiktív példa, de biztos vagyok benne, hogy láttál már ilyeneket. Valóban nagyon szép Paulo Coelho idézeteket írnak ki, csak az a dolog szépséghibája, hogy ezek az "érzékeny lelkű lányok" valójában idióta plázacicák, akiktől a lehető legtávolabb el ez a csendes, elmélyült filozofálgatás. Úgy is mondhatnám, a közönséges emberek kiforgatják a bölcs emberek szavait, mint anno Jézusnál. "Küldj egy szívet azoknak, akiket szeretsz", aztán lehet, hogy másnap már valami apró vita miatt olyan stílusban ír neki, amilyet az ilyen Való Világ-színvonalú műsorokban látni. Ezek az idézetek a legnagyobb fokú képmutatás kategóriájába tartoznak szerintem.

" Azért mert mindenki - még a tanárok is - fenn vannak face-en, mitől kéne mást mutatni magunkból? Ne hidd, hogy a tanárok nem szűrik le a suliban, hogy te alapvetően milyen vagy. Mert ha ezt hiszed, akkor semmit nem tudsz az emberismeretről, vagy az életről. Soha meg sem fordult a fejemben, hogy "juj a tanárok is fenn vannak facebookon, most ezt meg ezt nem oszthatom meg, mert jaj mi lesz..." "

Nem erről van szó. Csak tudod más dolog, hogy a tanár fél füllel hallja a gyerekről, hogy állandóan kocsmázik, meg más, amikor konkrétan látja a részeges-hányós-fetrengős képet. Vagy a k*rvás cuccban pózolós képet lány esetében. Egyébként ez nem rólam szól, én semmi olyat nem töltök fel, amit szégyellnék. És még egyszer hangsúlyozom, ez a mi hibánk, mármint azé, aki olyasmit tesz közzé, ami kellemetlen helyzetbe hozhatja.

Amúgy én a suliban sem osztok meg olyat egy tanárral, ami esetleg nem tartozik rá.

"Ne lásd ennyire feketén-fehéren a dolgokat, mert a mi világunk színes."

Megprobálom.:)

"Ha meg nem tetszik a társaság, keress olyan embereket, akik egyetértenek veled. Nyilván mindenki más, így más-más emberek között érzi jól magát."

Igen, de azért ez nem olyan könnyű, hogy "ha nem tetszik, elmegyek". Egyrészről azért nem, mert ezek a hatások mindenhol érik az embert. Nem tudok nem beleszaladni. És soha nem bírtam és bírom elfogadni. Nekem van egy "szabályzatom", amit én betartok a magam részéről. És amit nem értek, azt nem bírom elfogadni. A mai napig nem értem, hogy mi indít rá valakit, hogy cigizzen, füvezzen stb.

Jogos a kérdés, hogy oké, hogy nem fogadom el, de miért nem tudom annyiban hagyni? Mert ez a környezet, és mindenkire hatással van. Ha az egész világ állandóan be lenne drogozva és mindenki zombi lenne, te tudnál úgy járkálni az utcán, hogy "rendben, ha nektek ez jó, nekem oké, én nem értek egyet vele, de attól még elfogadom". Ugye, hogy nem? Nem lehet kibújni a hatása alól. Ha valamit nagyon utálsz, persze, hogy megpróálod megváltoztatni a helyzetet, nem?

Tisztában vagyok vele, hogy kissé különcként gondolkodok, de nekem ez a normális. Én normális családban nőttem fel, nem váltak el a szüleim, rendesen megneveltek, nem piál senki. Nem tudom, mi abban a fura, hogy én a mai életstílust nem tartom jónak. Szerintem sokan vannak ezzel így.

Az utolsónak meg üzenem, hogy még egyszer köszönjük a jelenlétét meg az építő jellegű hozzászólásait, most már akár el is mehet a fenébe.

2011. febr. 23. 21:36
 15/26 A kérdező kommentje:

"hihh, de felhúzott az első! de te írtad, h. megtanultad, h. ne vedd fel a sértéseket, de akkor miért buzdítasz minket bosszúra? Mert ha nem figyelsz az ilyen "kritikára" akkor, valószinűleg megbocsátó lennél, de akkor ezek alapján mégsem :( na meg te kérdezted, hogy mi a véleményünk rólad, ő csak leírta a véleményét."

Csak azért írtam, hogy pontozzuk le, mert, noha nem haragszom rá, ettől függetlenül hülye. És meg kell mutatni neki, hogy helytelen, amit csinál, mert ez így bomlasztás. A normális kritikával szemben megbocsátó vagyok, de már elnézést, a kritikának is van egy színvonala. Az, hogy "biztos pattanásos hülyegyerek vagy", nem kritika, csak egy éretlen hülye szórakozása. De elég szót vesztegettünk erre, ne foglalkozzunk ezzel többet.

2011. febr. 23. 21:39
 16/26 anonim ***** válasza:

hali

először is ami megragadt: az elejéről válaszolt valaki ,hogy megtalálod majd a helyedet az egyetemen...na én jelenleg a felsőoktatásunk "nívós" lehetőségeit élvezem és elmondhatom ,hogy ennyi alkohol orientált embert még nem láttam mint itt:D persze ez nekem fekszik,de ez más tészta...

Gimis évek...valóban,így visszaemlékezve tényleg a legszebb évek voltak ,örömmel gondolok rá:) pedig nehezen indult ,falurol költöztünk be városba,nem ismertem senkit,általános iskolában az osztály középpontjában álltam mindig,az új helyen pedig nem igazán találtam meg magam,zárkózott voltam és szinte nem alakítottam ki senkivel normális kapcsolatot,viszont fél év után megtört a jég,iskolán kívül találtam egy nagyon jó baráti társaságot, és hát nem tagadom eléggé masszívan kezdtük megismerni az alkohol által nyújtott "lehetőségeket" és persze a nőket is:) Onnantól ,hogy voltak már emberek akikre számithattam,azaz lettek barátaim az új városban,teljesen jobb lett a közérzetem és az iskolai kapcsolataimon is meglátszott, az osztályban is kialakult egy jó banda,és persze minden hülyeségben benne voltunk:D cigizésért állandóan szaktanárit kaptunk,csináltuk a fesztivált ,a hangulatot minden téren, sulis rendezvényeken bebasztunk:D meg igazából a hétvége is erről szólt...

a szerelmet is ekkor ismertem meg igazán,az első kapcsolatok ekkor voltak,szóval jó visszagondolni nagyon

tudom,hogy így a végére kijött az,amit te problémának tartasz,de mi csak egyszerűen jól éreztük magunkat,éltük a kis életünket és ez most is így megy.A tanulásra is annyiból odafigyeltem ,hogy amire szükségem volt abból 4es 5ös voltam,amire nem vagy kevésbé abból 2es 3as

vélemény: valamilyen szinten tanácstalan vagy,ha már kérdést tettél fel itt,ez persze mindenkivel megesik ,de én azt mondom,szubjektiv vélemény,hogy élvezd az életet, csináld ami neked jó és egy picit engedd el magad,és ne érts félre nem a piálásra gondolok,olyan barátom is van aki abszolút nem iszik nem dohányzik (a drog a mi társaságunkban alapból elítélendő),sportol,egészségesen él de mégis minden buliban benne van.

minden jót!

F19

2011. febr. 23. 23:44
 17/26 anonim ***** válasza:

Én nem gimibe jártam hanem szakközépbe de nem jöttem ki jól az osztálytársaimmal, volt akivel haragban is voltam, volt akivel csak nem beszéltem egyáltalán.

Most Szakképzőbe járok és itt teljesen másak az emberek, persze van aki többnek hiszi magát mint aki, de legalább nem néznek le.

2011. febr. 24. 07:30
 18/26 A kérdező kommentje:

" Amúgy az a nagy helyzet , h az az igazság, h inkább veled van a baj.

Játszod itt az érett gyereket, közben meg arról van szó, h egyszerűen nem tudsz lazítani aztán irigykedsz másokra.

Gondolom nőd se nagyon volt még, a buli meg azt se tudod mit jelent. "

Tudom, mit jelent. Egyszerűen semmi szórakozást nem találok benne. Ezerszer jobban élvezem, ha összejövünk páran barátaimmal és nyomunk egy mozit. Vagy egy lightos házibulit, azzal nincs gondom.

Hogy nem tudok lazítani, az egy dolog, irigykedni annyira nem irigykedek. Egyszerűen maga az a helyzet idegesít, hogy ez vált normálissá. Nem ebbe szoktam bele. Sokkal szívesebben éltem volna olyan helyen és korban, ahol a gyerekeket szervezett közösségi dolgok tartják egyben, nem pedig az, hogy anyu-apu lesz*rja őket, és unalmukban meg a stressz miatt, amit ők is elszenvednek egy igen rosszul menő országban, lemásolják a felnőtt alkeszséget.

"Eleve tényleg rettentő szánalmas volt, h jaj szívem szerint úgy lepontoználak duma.

Szerinted valakit érdekel, h neki hány százaléka van?

Vagy ezzel megmutatsz valamit?jól kiröhögnek itt aztán cső!

Arról nem is beszélve, h mindenki értette mire gondol csak Te nem és neki is álltál magyarázkodni, pedig téged aztán nem zavar:D "

Az első válaszolóról beszélsz? Szerintem értelmes ember látja, hogy szánalmas a kommentje. Lehet, hogy megint hozzá van szerencsém, csak más felhasználói fiók alatt?:D A százalék, tetszik, nem tetszik, mindenkit érdekel valamennyire, ezt kár is tagadni. Én magam se nagyon nézem, de azért ha valakinek tartósan nagyon alacsonyan van, akkor az már gyanús. És valóban nem érdekel, akár hiszed, akár nem, mert egyszerűen tudom, hogy nincs igaza. Sokkal jobban fájt volna, ha az igazat írta volna. És azért pontozom le, mert attól még jelezni kell neki, hogy nem jó, amit csinál. Ha valakit dutybiba csuknak, a rendőr, a bíró nem haragszik rá, nem bosszút áll, de attól még jogosan megbüntetik, mert valami rosszat csinált. És mit kell azon érteni, hogy mit gondol? Leírt egy baromságot, ami nem igaz. Én tényleg nem vagyok kövér és pattanásos és tényleg soha nem wowoztam. Szerintem aki értelmes ember, és ide jár, az látja, hogy egy hülye. Na ennyit erről.

"Aztán eleve neked mi közöd van hozz h más mit csinál? "

Elmagyaráztam, a környezetre hivatkozva.

"Zavar a partyfotó? miért? mert talán te nem voltál ott?"

Nem, nem zavar a partyfotó. Nem azért, mert nem voltam ott, mert rólam is vannak "partifotók", akár hiszed, akár nem. Engem az olyan "partifotó" zavar, ahol egymás csöcsét fogják, lányok smárolnak egymással, menő gyerekek a szexi rácsos szemüvegeikben b*zisan pózolnak. Erről nem tehetek, egyszerűen idiótaságnak tartom, és irritál. Te nem néznél hülyének egy olyan gyereket, aki piros bohócorrban kézenállva közlekedne mindenhova? De igen, és nem azért, mert irigy lennél rá, hanem azért, mert egyszerűen hülyeséget csinál. Én is hasonlóan érzek.

"Meg milyen felfogás ez, h aki bulizik az gyökér?

Épp az, h ti vagytok nagyképűek, mert lenéztek másokat azért, mert ki mernek kapcsolódni. "

Aki bulizik, az nem gyökér. Aki úgy bulizik, hogy "szétcsapja magát", lefekszik fűvel-fával és mellé büszke és nagyképű is rá és nagy dolognak állítja be, az gyökér. Aki állandóan piál, és ezért ő hiszi magát a "nagy arcnak", az gyökér. Meg aki 14 évesen sörözik úgy, hogy közben utálja az ízét, de felnőttnek akar tűnni.

Ne forgasd ki a szavaimat.

"Attól, h te karót nyeltél és fogalmad nincs mi az, h felhőtlenül szórakozni még más bulizhat nem?

Na mindegy, egy biztos és ez tapasztalatból mondom, h ezzel a felfogással te nem h sokra, semmire nem fogod vinni. "

Engedd meg, hogy ne vegyem komolyan a "tapasztalatodat"! Ahogy írsz, nem lehetsz 30-40 éves ember, aki megélte már ezeket az éveket teljesen és látta ezeket az embereket kikerülni az életbe. Szerintem te egyszerűen egy korombeli, talán kicsit idősebb vagy, akinek az nem tetszik, ahogy én vélekedem az ilyen emberekről. Te vagy a "másik oldal", az ellenvélemény, ha úgy tetszik. Világosan látszik a felháborodásod (bár te legalább írtál érveket és ez jó), ezért nem tudsz elfogulatlanul írni és csak a rosszat emeled ki a személyiségemből, legalábbis abból a részéből, amit megmutattam belőle itt. Ha nem így lenne, valahogy úgy írnál, mint a 19 éves srác, aki teljesen normális választ írt.

"Max kapsz majd a munkahelyeden egy oklevelet, h az év dolgozója, mert te leszel az a szerencsétlen, akit beírnak majd karácsonykor is meg szilveszterkor dolgozni:)

Nem egy ilyet ismerek:)

Persze ők büszkék mert ezt is elérték, de végül is nincs ezzel gond, mi mehetünk bulizni, ő dolgozhat h büszke lehessen csak akkor nem értem miért köteksedik??:)"

Munkahely... ez még messze van. Egy biztos, aki úgy gondolkodik, mint én, az nem egy olyan munkahelyen akar megállni, ahol ő csak egy ember lehet a sok közül. Persze tudom, szerinted itt fogok kikötni, ugyebár. Hát én meg olyan embereket láttam, akik hasonlóan hozzád, utálták a hozzám hasonlóakat, most szakmunkásképzőbe járnak és nincs egy ép jövőképük. Én meg ilyen nem szeretnék lenni. Még egyszer mondom, látszik, hogy felhúztad magad, hiszen nem tudsz pártatlanul írni. De hangsúlyozom, ez még így is ezerszer jobb válasz, mint az első, mert te legalább felhoztál érveket meg gondolatokat. Úgyhogy én nem pontozlak le meg semmi ilyesmi. Meggyőződésem, hogy te eléggé félreismertél, akár szándékosan akár véletlenül. Nem állítom, hogy nem vagyok különc, de mindenesetre az eszem legalább elég jól működik, és el szoktam érni, amit akarok. Épp ezért nem hinném, hogy bejönnek a "jóslataid".

Minden jót.

2011. febr. 24. 16:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hát legyen úgy h érd el, amit szeretnél!

A gondolataidat meg te is jobban megfogalmazhatnád, mert ez így elég irritáló, h "bulizás meg egyéb gyökérség"

Az, h a fent leírt embereket nem bírod azt így már értem, mert tény h elég gázosak,de akkror se foglalkozz velük.

Ezeket a diszkóban meg mindenki részeg féle legendákat is el lehet felejteni, mert egy igényesebb diszkóban, ha már kicsit dűlöngélsz visznek is el a portások.

De a mellett még mindig kitartok, h ezt a pontozási baromságot felejtsd el.

Én voltam már 94%os is elég sokáig csak aztán lepontoztak az idióták, mert nem tudják mire van a rendszer.

Sokan azt hiszik, h tetszik nem tetszik alapon kell pontozni, pedig hasznos illetve nem hasznos.

Felteszik a kérdést h szereted a vékony lányokat?

Beírod h igen aztán már le is pontoztak a dagik:D

De ha nemet írsz akkor meg a vékony csajok húznak le.

Na most ilyen hülyék véleményére kár adni!

Én minden hozzászólást elolvasok, a százalékára teszek nagyot, engem hidd el ez nem befolyásol.

Na hi

2011. febr. 24. 18:48
 20/26 anonim ***** válasza:
:D:D Addig mondod ezt ameddig nem lesz egy jó partyd!
2011. febr. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!