Miért k. rvul el az összes zenekar?
Mondjuk én sosem szerettem a tankcsapdát és társait, de tény, hogy régen legalább tisztes rockot toltak, most meg valami gyenge poprockot...
Egyébként ez sajnos a nagyobb együttesekkel is így van...
Az én tippem: a pénz, a népszerűség. Miután már nevet szereztek maguknak, nem kell annyi erőfeszítés megtartani azt, elég az egyforma albumokat piacra dobni évről évre...Erőfeszítés híján pedig a minőség is rohamosan gyengül, populárisabb és unalmasabb lesz. Ők viszont minek erőltetnék meg magukat, ha ezzel még jobban kaszálnak, mint a régi, nehezen összeszenvedett, de ötletekkel teli zenéjükkel?
Lásd Sonata, Nightwish, Hammerfall, Children of Bodom, Korpiklaani - ha már metálnál tartunk, hát ezekből is egy nagy sz*rhalmaz lett az évek során.
Minél többen hallgatják őket annál többen mennek koncertre, veszik a lemezüket és nagyobb bevételük lesz.
Az elismertség is nagyobb, ha nem csak mondjuk a 18 éves metálarcok hallgatják őket, hanem mama-papa-hugi is.
Persze ez a metálarcnak már nem jön be, hogy anyu a (volt) kedvenc zenekarára főzi a bablevest.
Az, hogy már befutottak szintén ronthat a minőségen, hiszen a rajongók valószínűleg úgyis elmennek a koncertre, nem kell annyit szenvedni egy-egy szám megírásán, hogy tökéletes legyen.
Ugyan nem metálos példa, de a magyar szennypopiparban is ott van SP, aki korábban (elég szar, de még tűrhető) rapper volt, ma pedig tolja a borzasztószar nyálzenéjét, de ezzel futott be, erre van kereslet.
Korábban csak néhány rapper hallgatta, most meg egy rakat kislány összepisili magát tőle, ő pedig hülyére keresi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!